Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Cunaja #20301 üzenetére

1., Igen az én véleményem ahogy írtam is.(szerintem) Kérdezett egy véleményt, kapott választ. Gondolom ez így helyes. Ellenben nem írtam oda, hogy ez a többség vagy kisebbség véleménye. Hanem csak annyit, hogy az enyém.
    Pont ezért nem írom, oda hogy ez a többség véleménye.Nem írtam többes számot(bár baráti körömben többes szám) Had ne én döntsem el, hogy hány ember véleménye, meg azt sem írom, hogy más véleménye félre vezető vagy sem.

Hardverileg valóban nincs két tök egyforma telefon, de valóban, kétszer nem léphetsz ugyan abba a folyóba, ergo lényegében akkor minden telefonra külön kellene optimalizálni. Ha már szőrözünk a szavakon.

Lollipop a P7-en nem stabilabb. Fele ennyi szívás nem volt a 609-el már az elején se. Mellesleg 852-t sikerült már kilőni míg a 609-et nem. Egyébként nem használok már olyan alkalmazást ami a telefonhoz nem passzol vagy bele kell nyúlni, jó ideje rootolva sincs.

Lolli újabb rendszer, de több alkalmazás instabil rajta, fórumon soroltam hónapokon át a hibákat. Mire a megoldás az, hogy 852 alatt az alkalmazás nem jó. Ugyan ezen alkalmazások másik márka Lollipoján működnek. Vagyis nem kizárólag az alkalmazás a hibás.
    GPS és érzékelő vezérlők, csak annyiban érdekes, hogy ott látványos is a hiba.

De hagyjuk.
    Ha te nem csinálod a V5-öt akkor lényegében nincs normálisan használható lolli a p7re.

De a gyári rendszerek közül a B609 stabil rendszer ha tetszk vagy sem, a 852 egy nagy kaki.lehet szépíteni, meg magyarázni de ez a tény és akár mennyire lehet újabb, az elavult a stabilabb. Ez nem fog változni, mert nem frissítenek.
    Bosszantó ha napi 6 alkalommal szaladsz hibába, míg a régivel sose.

Hogy kinek mi kell az egy dolog.
    Vagyis ha nem használod azt ami a rendszeren rossz, akkor a rendszer jó? :D

De ha zavar, hogy 852 olyan részét megtaláltam és tapasztalom amit a userek facebookozás, meg zene hallgatás közben nem tapasztalják, nem probléma nem írom le.

Úgyis jön a 11es és már 4 számmal lemaradunk, vagyis nem oszt, nem szoroz, hogy jó vagy sem a b852

Új hozzászólás Aktív témák