Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jadro veterán válasz  laci laci

üzenetére laci laci

üzenetéreA beállítások / mozgásvezérlésben van ilyen. Szerk: Jaaa, akkor azt passzolom. Cunaja: Csak nyugodtan, hisz valahol ez egy hobbi. Nem kell beleszakadni.  ŰSzerencsére nekem jelenleg nincs komoly problémám. Remélem így is marad. (Ha esetleg az email progi ékezetes hülyeségére van tipped, azt azért szívesen fogadom. Én egyelőre nem találtam rá megoldást.) ŰSzerencsére nekem jelenleg nincs komoly problémám. Remélem így is marad. (Ha esetleg az email progi ékezetes hülyeségére van tipped, azt azért szívesen fogadom. Én egyelőre nem találtam rá megoldást.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAID
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ŰSzerencsére nekem jelenleg nincs komoly problémám. Remélem így is marad. (Ha esetleg az email progi ékezetes hülyeségére van tipped, azt azért szívesen fogadom. Én egyelőre nem találtam rá megoldást.)
 ŰSzerencsére nekem jelenleg nincs komoly problémám. Remélem így is marad. (Ha esetleg az email progi ékezetes hülyeségére van tipped, azt azért szívesen fogadom. Én egyelőre nem találtam rá megoldást.)