- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Én mindent teszteltem, csak azután tettem ide fel. A Bootloader-t ha kinyitottad csak parancs segítségével tudod bezárni, de azt nem tartalmazza a bat fájl, meg te sem tudod. A lényeg az egésznek, A navisáv eltüntetést a B609 wipe után ott azon a romon bekapcsolni fontos, mert a B805-ön nincs ilyen lehetőség. A visszatérés megint csak tesztelve lett, én kétszer jöttem vissza mire rájöttem a dolgokra. Az is működik.
A root megint csak jó, képet is raktam fel. Mi van a C:\adb mappában? Milyen operációs rendszered van? A hisuite telepítve van? A telefonodon a PC kulcs elérését engedélyezted? Mikor beírod ADB devices müködik? Ezt minden romnál engedélyezni kell.Ha végig olvasod és figyelmes vagy és nincs zárva a bootloaader, vagyis fastboot után azt írja unlocked, akkor nem lehet semmi gond.
ui: A root-nak nincs köze a navisávhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Formula-1
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest