Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anorche1 #10057 üzenetére
Ctrl + f.
Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni.
Csináljatok egy backup -ot a gyári alkalmazásból SD kártyára. Ott láthatod azt is, hogy miket ment.
HA van más dolog is, azt mentsétek le.
Az összefoglalóban benne van a B609 letöltője is. Utána nyomtok egy wipe -ot recovery -ből, majd 3 gombossal fel tudjátok tenni.
Maga a 3 gombos módszer is wipe -ol, de ártani nem fog, ha előtte is nyomtok egyet a tisztázás miatt.
Wipe természetesen minden alaprendszeren kívüli dolgot töröl. Felhasználói adatok, programok, beállítások, egyebek, tehát teljesen szűz gyári rendszer lesz. Az SD -hez nem nyúl.
Egyes programok viszont fejlesztői oldalról úgy vannak beállítva, hogy nem menthetők teljesen.
Pl. Szüliapp (talán a Fifa is, meg egyebek). Ezt újra le kell tölteni. Vagy kimentitek az Android mappából a hozzá tartozó mappákat máshova.
odüsszeusz:
Nem csak a Telenornál van ilyen, de nálad szerintem hardveres a hiba (abból, amit írtál). Aminek viszont nem a mikrofonhoz/hangszóróhoz van köze, szerintem. HA visszaküldöd, akkor szerintem antenna vagy főpanel csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest