Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Ki, mert semmit nem csinál.
Fent írt (lassulós) probléma nem azért van, mert a rendszer ilyen, hanem mert OTA -n frissített.
HA vissza akar térni a B609 -ről a B133 -ra, akkor elsőként egy köztes FW -t kell telepíteni, aztán a B133 -at. Ezzel tudod downgrade -elni.
Az összefoglalóban benne van részletesen a folyamat leírása.
Visszatérés EMUI 3.0 B609 -ről EMUI 2.3 B133 -ra a fejezet neve. Az első módszer az ajánlott, ahogy ezt ott írtam is.
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
B609 EMUI 3.0 van rajta, és te B133 EMUI 2.3 -at akarsz telepíteni. B609 -et kell leszedni és telepíteni. Ez nem rendszer vagy OS probléma..
B609 letölthető a Huawei oldaláról.
Vagy Mega -ról.
DE még Driver -ról is. -
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Végül a huaweii oldaláról töltöttem le a "P7-L10 V100R001C00B133SP01 (Android 4.4,Emtion UI 2.3,General Version)" rendszert, másoltam rá az sd kártyára és 3 gombot nyomvatartva indítotttam el a telefont. Kb. egy órája verifyng update package... -t ír. Ez normális? A telfon melegszik, szóval szerintem csinál valamit, de egy idő alatt egy asztal windows -t telepítek újra rendszerfrissítésekkel és programokkal.
Nem véletlenül tértem át a windows phone -ra. Utálom ezt a rendszert.
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Ctrl + f.
Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni. 
Csináljatok egy backup -ot a gyári alkalmazásból SD kártyára. Ott láthatod azt is, hogy miket ment.
HA van más dolog is, azt mentsétek le.
Az összefoglalóban benne van a B609 letöltője is. Utána nyomtok egy wipe -ot recovery -ből, majd 3 gombossal fel tudjátok tenni.
Maga a 3 gombos módszer is wipe -ol, de ártani nem fog, ha előtte is nyomtok egyet a tisztázás miatt.
Wipe természetesen minden alaprendszeren kívüli dolgot töröl. Felhasználói adatok, programok, beállítások, egyebek, tehát teljesen szűz gyári rendszer lesz. Az SD -hez nem nyúl.
Egyes programok viszont fejlesztői oldalról úgy vannak beállítva, hogy nem menthetők teljesen.
Pl. Szüliapp (talán a Fifa is, meg egyebek). Ezt újra le kell tölteni. Vagy kimentitek az Android mappából a hozzá tartozó mappákat máshova.
odüsszeusz:
Nem csak a Telenornál van ilyen, de nálad szerintem hardveres a hiba (abból, amit írtál). Aminek viszont nem a mikrofonhoz/hangszóróhoz van köze, szerintem. HA visszaküldöd, akkor szerintem antenna vagy főpanel csere lesz. -
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Gondolom OTA -n frissített és wipe sem volt. Vagy valamilyen program leakasztja.
1. Backup saját app -ból SD -re.
2. Adatok mentése, ha van még a belső tárhelyen. Pl. letöltések, böngészős cuccok.
3. Wipe recovery -ből.
4. A telefonon lévő FW (build szám alapján) general verziójának a telepítése 3 gombos módszerrel.Összefoglalóban részletesen le vannak írva ezek.
Milyen FW van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni.