Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nah...az én hüvelyem megbetegedett.
Random újraindul...eddig úgy átlagban napi 3-4x. B512-ről most visszaraktam B111-re de ugyanúgy... Nem mondom, hogy nagyon zavar...mert ahogy nézem hiába softozza a TMX vissza B107-re a gond megmarad. Hátha kapok egy patent újat. -
shifty85
tag
Sziasztok!
Felfrissítettem a rendszert B610-ről B635-re... Az eddigi rendszerrel se volt problémám, meg igaz ennél van millió egy beállítási lehetőség ez tény, DE!
- konferencia hívás eddig működött... már nem
- pár játéknál (pl. GT Racing 2) olyan grafika lett, hogy leesett tőle az állam, nem is értettem, hogy eddig miért nem ilyen volt, ergó most rohadtul szaggat a játék, ami eddig gyönyörűen elment a telefonon (korábban már írtam egy listát, hogy melyikek mennek probléma nélkül, úgy néz ki újra kell tetsztelnem)
- bal felső sarokban előjött a Voda HU ami eddig nem volt
- ha lehúzom az értesítési sávot akkor nekem kell választani, hogy "értesítés" vagy "váltás" részét akarom használni, nem működik a bal/jobb oldalon húzom le az ablakot
- GPS-t próbáltam, kb 5 perc után fogott műholdat, amivel ezelőtt nem volt gond, még házon belül sem
- film lejátszása közben kb. 30 másodpercenként ugrik 2-3 másodpercet mind a kép mind a hang, magyarul nézhetetlen, teljesen mindegy milyen lejátszót használok
- a memóriafelhasználás kb. 100 mb-al több, mint előtteEgyébként a telefont online frissítettem, minden rendben ment, eddig semmi hátrányát nem érzem. A film lejátszás probléma ezelőtt is volt, GPS részéről viszont a műhold találás nem volt ilyen lassú!7
Ha valaki tudna segíteni a konferencia hívás / GPS / film lejátszás jobbá tételében azt megköszönném!
-
seria
tag
Sziasztok!
Behülyült a telefononom. A bekapcsoló gombot ha megnyomom újraindul a telefon és amúgy is elég zagyvaságokat csinál. Össze vissza "okoskodik magától". Az egészbe az a rossz, hogy pár órája kezdte csinálni csak úgy a semmitől és ha lezárul a képernyő akkor nem tudom felébreszteni mert újra indul.
Maga a gomb ragadhatott -e be vagy szoftveresen adta meg magát? B513 -
zaurac
tag
Pfff! Hát ebből csak bootloop lett
,megy vissza a B132 és várok amíg kiadják rendesen
-
zaurac
tag
B708 EMUI 3.0-val
: http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/b708-emui-3-0-root-included-t2942550
nem tud vki. spanyolul? a google fordító szerint nem kell törölni flashelés utána dalvik-ot de gyanús nekem h. az ellenkezője van az eredeti szövegbenhttp://www.htcmania.com/showthread.php?t=923313
-
_Csaba_
senior tag
Amióta kiszedtem a gps conf filet azóta stabilan jó a gps-em!
-
zaurac
tag
válasz
Gyugyu1987 #22179 üzenetére
Ha úgy nem jönne össze valami, egy kicsit egyszerűbb szerintem így:
1.:rámásolod a b634 part1-ből az update.app-ot az sd karira egy dload nevű mappába,
2.:aztán menüből csinálsz egy gyári beállítás visszaállítását és bejelölöd a belső tároló törlése-t is,újraindul, 3.:azután pedig kikapcsolod és nyomva tartod a 3 gombot amíg elindul a frissítés (erről felrakok képet,h. mit látsz),ha végzett újraindul, utána:
4.: menüből újra egy gyári beáll. vissza, aztán: -
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22176 üzenetére
- Amíg nincs az új firmware a micro sd-n, csinálj egy factory resetet. ( kikapcsolod, majd a 3 gombot egyszerre benyomva tartod, amíg bejön a logo) itt bejön a recorvery menü, ahol kiválasztod a factory restet, majd reboot system.
- Rámásolod a micro sd-re a dload mappát a benne lévő update fájllal.
- Kikapcsolod, majd a 3 gombot egyszerre nyomva tartod, amíg el nem indul a folyamat.
- Amikor végzett és újraindult a telefon, csinálj egy gyári visszaállítást belső sd formázással.(remélem nem lesz gond, mert én már csak reggel leszek)
-
zaurac
tag
válasz
Gyugyu1987 #22171 üzenetére
Az egy ellenőrzési hiba.Akkor ír status 7 hibát,ha úgy látja a recovery,hogy a rom nem kompatibilis a telóval. A kiírt file nem megy át az ellenőrzésen.ez attól is lehet,h.módosítottad a build.prop ot,vagy sérült a letőltött file. B635 már másnak sem ment fel 610-re,szóval nem biztos h.te csinálod rosszul,hanem a file sérűlt,amit letőlt. Ha nem megy így ,akkor egy b634 feltétele 3gombossal lehet megoldás,m.az is feldobja a frissítést 635-re és annál nincs hiba.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22171 üzenetére
15 megás update fájl nem tudom mi lehet, de nagyon kicsi.
Innen töltsd le a B634-et, csomagold ki, majd a part1 mappában lévő dload mappát, amiben egy 1,6 gigás update fájl van. Csak azt kell rámásolni a micro sd-re.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22169 üzenetére
Nem. A zip fájlt kicsomagolod, kell lennie egy kb 1,5 giga méretű update fájl-nak, azt másolod a micro sd -re dload mappában, főkönyvtárnak.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22167 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Én 6-7 alkalommal már frissítettem 3 gombos módszerrel, így ahogy leírtam és egyszer sem volt problémám, mindig simán ment.
Esetleg próbáld meg egy másik micro sd-vel, hátha annak van valami hibája. -
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22163 üzenetére
Fájlokat??
Csak egyet kell, az 1 GB-nál nagyobb "update" fájt.
Most, hogy olvasok visszafelé, látom, hogy te a B635-t akartad feltenni. Az egy frissítés. Előtte tedd fel a B634-et 3 gombossal, de csak a Part1-ben lévő dload mappát. Előtte egy factory reset utána pedig gyári vissza sd formázással.
Utána fogja jelezni, hogy van elérhető frissítés a B635, azt már lehet online is. -
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #22157 üzenetére
Szia!
A kicsomagolt update file-tetted a dload mappába és azt a micro sd-re? -
bala6120
senior tag
Köszi srácok, este megcsinálom.
Kijelzőt cserélt már valaki? Az üveg kicsit szarrá tört. -
bala6120
senior tag
Sziasztok!
B513-ast 3 gombossal hogyan tudok felrakni? Amit találtam azok az update.zip-ek kicsomagolva nem egy update.app-ot tartalmaznak
(#22147) crue hol találok ilyen B513-at?
-
gabancs
addikt
Ezt a B521-et nem lehet letölteni teljes méretben? Mert csak 3 gombossal tenném fel, de ez így ebben a formában csak frissítés.
-
arminlok
senior tag
válasz
Gyugyu1987 #22143 üzenetére
Kikéne csomagolni nem? Avagy a root.
-
zaurac
tag
válasz
Gyugyu1987 #22143 üzenetére
A válasz a kérdésre valószínűleg a "bla-bla szöveg"-ben van (mondjuk "failed to open...", broken/damaged file stb. )
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Vodafonos p6-osom van b610-es rommal. megjelent a b635-ös frissítés, melyet meg is próbáltam feltenni. El is kezdi letöltést követően a telepítést, de kb az 1/3-ánál hibát ír ki (bla-bla szöveg, majd 7-es kód). Próbáltam a dload mappából is 3 gombossal, de sajnos úgy sem ment, akkor is azt a hibát írta ki. Tudnátok segíteni valahogy???
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!! -
TomWexX
addikt
válasz
motorhead #22124 üzenetére
Akkor még1x elmondom, a P6-ot nagyon nem ajánlott OTA-n frissíteni (főverzió váltáskor)! Nem fogom megmagyarázni, a tapasztalatok szerint 10-ből 9-embernél problémák léptek fel ami egyértelműen erre bizonyítható. Neked eddig szerencséd volt...
Egyébként ugyanez a helyzet Sony-éknál is az Xperia P rendre összeomlott ha nem tisztán telepítetted a rom-ot hanem csak ota-n. Nexusnál lehet jól működik az ota, olyanom még nem volt, így nincs tapasztalatom. (de hamarosan lesz.)
-
gabancs
addikt
Kipróbálta már valaki a B521-et?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!!
Már hónapokkal ezelőtt is meg akartam osztani veletek a következő két dolgot amit használok, csak valahogy elmaradt.
Az első az a füles. Nem tudom, hogy akadtam rá, de baromi jól szól, full hangerőn sem torzít(már annak aki azt kibirja
). Itt van: Meelec M9P
A másik dolog a tok. Szerettem volna valami egyedit, vagyis inkább mivel a Juventus az egyik szerelmem ezért valami Juvésat, de mivel tőlük csak iphonra lehet tokot rendelni, ezért olyan hely kellett ahol én tudok valamit szerkeszteni. Itt sikerült: Tok
Kicsit bumszli tőle a telefon és igazi szépsége kicsit elveszik, de a mindennapokban jó, hogy rajta van!!
Nagyjából ennyit akartam.
[A képen is látszik a hogy a jack dugonak a helye kicsit csúnya, nos ez azért van, mert akkor még nem vettem meg a fent említett fülest, de amit használtam azt nem tudtam rendesen bedugni, így próbáltam ezen is faragni, meg azon is.
]
-
Lehel43
tag
válasz
Newlachka #22132 üzenetére
Én személy szerint nem tudnám csak ote frissíteni a telefont. Ha felajalana, meg is tenném. Sajnos nekem nem is ajanlota fel, így nekem meg mindig 422 van a telefonon. Most különösebben nem is érdekel már, mert csere telefonnak maradt a P6. Tudom hogy nem nagy dolog a frisitest csinálni, de én személy szerint nem értek hozzá, és gondolom nem csak én vagyok így. Én felhasználó, kihasználo vagyok csak.
-
cicmanyek
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem használtan egy P6-ost. Volt már ilyen telóm amikor kijött , de utánna péklapátok voltak , s úgy döntöttem , hogy visszatérek egy normális méretű szerethető telefonra.
Így most ismét P6-om van.
Eddig az öröm , most az ürom : nem tud kapcsolódni a kamerához.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Build: P6-U06V100R001C00B510 -
motorhead
aktív tag
válasz
Newlachka #22132 üzenetére
Na most én nem írtam, hogy okosabb vagyok neked sem kellene. Megkérdeztem mi a két folyamat közt a különbség, hátha valaki aki tényleg olyan okos akkor tudja. Bár nem tudom az okosság az abban rejlik e, hogy kinek hány éve van huawei készüléke, de legyen neked igazad.
Mik is ezek a nyomok, hibák?? -
Newlachka
őstag
válasz
motorhead #22130 üzenetére
az,hogy ota-s frissítés után maradnak olyan nyomok amik bezavarják az adott rendszert a megfelelő működésben. de te sokkal okosabb vagy mint egy olyan akinek 4 éve huawei-e van és szembesült a hibákkal.
Nem gyalul mindent a recovery-s törlés sajnos maradnak "szemét fileok"
Ezért ajánljuk,hogy full wipe, dalvik törlés és utána clean install.
ÉS ez nem nexus 7 meg egyéb.. -
gabancs
addikt
Tudja valaki, hogy lehet animációt választani vagy letiltani lapozások között? Mert én KK alatt nem találtam ilyet.
-
motorhead
aktív tag
válasz
fornettisuti #22126 üzenetére
Tényleg! A nexus tabletem is mindég OTA-val frissítem.
-
fornettisuti
veterán
nem kell felni ota frissitestol, telot, tabletet is online frissitettem 4.2-rol 4.4-re (+kisebb frissitesek is)
rendben zajlott.
ha tudnanak problemarol, vagy nem lehetne ota frissiteni semmit vagy root kellene hozza. -
motorhead
aktív tag
Korábban írtam fent, hogy a profilok létrehozása nekem eltűnt a telefonomból a KitKat óta. Ez másnál is így van??
-
motorhead
aktív tag
válasz
Zsocy155 #22123 üzenetére
Ezt csak akkor érdemes így kijelenteni ha tudjuk mind a két folyamatról, hogy az a háttérben miként megy végbe. Miféle dolgok maradnának ott?? Másik pedig, hogy a telefon használók közt hány százalék lehet aki egyáltalán tud arról, hogy másként is lehet frissíteni mint az OTA? Én bízom az online frissítésben. Nem hiszem, hogy létezhetne ez a módszer ha nem lenne megbízható. Pont azért, mert ha már rábízzák a normál felhasználóra ez a lehetőséget akkor azt olyanra kell megcsinálni ami mindenféle trükközés nélkül zökkenőmentesen fog végrehajtani a készülék mivel hogy a telefon használók 99%-a csak ezt ismeri.
-
Zsocy155
őstag
válasz
motorhead #22117 üzenetére
Így van ahogy TomWexX is írja, rendszernél ha fő verziót teszünk fel akkor erősen ajánlott a tiszta telepítés (P6-nál a 3 gombos). Az előző verzióból maradhatnak olyan "dolgok" amik bekavarhatnak az új rendszerbe.
Oldman2: Igen, a 3 gombos telepítéssel ajánlott újra feltenni.
-
motorhead
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #22113 üzenetére
Én semmiféle három gombos módszert nem alkalmaztam. Simán fel ment így is. Miféle hátrányt jelenthet ez??
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne.
Vodafoneos vagyok. Jelnleg B610 van a telefonomon. Igazából baj nincs vele minden oké.
Kijött hogy van rá frissítés B635
Szerintetek frissítsek? Milyen tapasztalatok vannak ezzel a rendszerrel kapcsolatban??
Köszönöm a választ -
Oldman2
nagyúr
Rég jártam errefelé, a lányom használja jelenleg a P6-ost.
Kézbe fogva oly kicsinek tűnik számomra... most egy 5,5" -os Redmi Note-hoz vagyok szokva.
:-)A problémánk a következő: Vodafone -os készülék lévén nemrég B635-re frissül (szó nélkül) OTA-n keresztül.
Azóta nem tudunk belépni a Google fiókba, emiatt állandó hibaüzenetek ugranak fel.
A Google Play cache-eket, adatait töröltem, a frissítéseket eltávolítottam, volt reboot. Semmi változás.
Mi a rákot lehet ilyenkor csinálni?up: ami külön poen, hogy másik accountot sem tudok rá felvenni.
"Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később."
-
Zsocy155
őstag
válasz
rObika8802 #22100 üzenetére
Üdv!
Szerintem a B635 csak a török vodás B634-re jelez.
Ha letöltöd a B634-et, akkor mindenképpen a 3 gombossal tedd fel, ahogy az összefoglalóban le van írva.
De ha KK-t akarsz feltenni a független telefonodra, akkor a B512-t javaslom, amit szintén a 3 gombossal ajánlott feltenni. -
torrrent
aktív tag
Rávettem magam és bevittem a telefont a T szervízbe (független darab). Jegyzőkönyv minden, hogy függetlenként adtam le a széleken látható csíkok miatt, mintha a kijelző elválna az üvegtől. Szervizs srác rendes volt aláírta, hogy igen minden így van szofthoz ne nyúljanak. Kb két hét és kész lesz. Jelentést adok, hogy mi történt nagyon kíváncsi vagyok.
-
arminlok
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22096 üzenetére
Teljesen egyetéretek veled csak a root ellenzéssel nem. Nem tudod azzal elvesziteni a garanciát ha olyan a helyzet hogy bekapcoslni se tudod akkor ök se fogják tudni egyedül talán akkor ha ripityára tört a kijelzö és a kezelö gombok is használhatatlanok és factory resetet se tudsz vele csinálni de erre sem tul sok az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest