- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Sziasztok!
Sajnos a cikket még nem volt időm alaposan átfutni, csak a fogyasztás/melegedés részt néztem gyorsan meg, mivel az érintett. Én most raktam össze egy HTPC-t egy ASUS P5N7A-VM alaplappal. Magával a géppel elégedett vagyok, bár éles környezetben meg nem tudom kipróbálni, csak monitorral, de eddig minden rendben van. Leszámítva a lap melegedését, amiről itt nem nagyon esett szó. Az MCP már érintésre is iszonyú forró, kiolvasva a hőmérsékleti értékeket, a processzor és alaplap 35-40 fok között mozog, viszont az MCP-t 102 fokosnak írja a GPU-val egyetemben (ami 3-5 fokkal azért kevesebb). Ennek hatására kb. 10-15 percet bír a gép fagyás nélkül. Ha az MCP fölé applikálok egy ventillátort, a hőmérsékletek 50-55 fokra esnek vissza, és minden tökéletesen működik. Más fórumokban is panaszkodtak a lap melegedésére, tehát nem egyedi az eset. A hővezető paszta biztos rendben van, mert a borda rendesen átmelegszik, tehát egyedüliként a gyári lecserélése vagy hűtése jöhet szóba.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg más MCP7A-s lappal?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest