- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Sziasztok!
Sajnos a cikket még nem volt időm alaposan átfutni, csak a fogyasztás/melegedés részt néztem gyorsan meg, mivel az érintett. Én most raktam össze egy HTPC-t egy ASUS P5N7A-VM alaplappal. Magával a géppel elégedett vagyok, bár éles környezetben meg nem tudom kipróbálni, csak monitorral, de eddig minden rendben van. Leszámítva a lap melegedését, amiről itt nem nagyon esett szó. Az MCP már érintésre is iszonyú forró, kiolvasva a hőmérsékleti értékeket, a processzor és alaplap 35-40 fok között mozog, viszont az MCP-t 102 fokosnak írja a GPU-val egyetemben (ami 3-5 fokkal azért kevesebb). Ennek hatására kb. 10-15 percet bír a gép fagyás nélkül. Ha az MCP fölé applikálok egy ventillátort, a hőmérsékletek 50-55 fokra esnek vissza, és minden tökéletesen működik. Más fórumokban is panaszkodtak a lap melegedésére, tehát nem egyedi az eset. A hővezető paszta biztos rendben van, mert a borda rendesen átmelegszik, tehát egyedüliként a gyári lecserélése vagy hűtése jöhet szóba.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg más MCP7A-s lappal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest