- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Sziasztok!
Sajnos a cikket még nem volt időm alaposan átfutni, csak a fogyasztás/melegedés részt néztem gyorsan meg, mivel az érintett. Én most raktam össze egy HTPC-t egy ASUS P5N7A-VM alaplappal. Magával a géppel elégedett vagyok, bár éles környezetben meg nem tudom kipróbálni, csak monitorral, de eddig minden rendben van. Leszámítva a lap melegedését, amiről itt nem nagyon esett szó. Az MCP már érintésre is iszonyú forró, kiolvasva a hőmérsékleti értékeket, a processzor és alaplap 35-40 fok között mozog, viszont az MCP-t 102 fokosnak írja a GPU-val egyetemben (ami 3-5 fokkal azért kevesebb). Ennek hatására kb. 10-15 percet bír a gép fagyás nélkül. Ha az MCP fölé applikálok egy ventillátort, a hőmérsékletek 50-55 fokra esnek vissza, és minden tökéletesen működik. Más fórumokban is panaszkodtak a lap melegedésére, tehát nem egyedi az eset. A hővezető paszta biztos rendben van, mert a borda rendesen átmelegszik, tehát egyedüliként a gyári lecserélése vagy hűtése jöhet szóba.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg más MCP7A-s lappal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Filmvilág
- Tudományos Pandémia Klub
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest