Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
Így van, tavaly nyáron kezdték el cserélni, mert túl sok készülék hibásodott meg, így ezt már nem lehetett a felhasználókra fogni.
Nekem is csak akkora felület volt hibás, mint neked, de csere után jöttem rá, hogy nem is volt az annyira jó, mint gondoltam.
Az új felület sokkal kisebb nyomásra reagál és pontosabb is.
Ja és csere után gyakorlatilag teljesen új lett a Dia, mert a kijelzőt a műanyag házzal együtt cserélték, új lett a fém keret is.
Érdekes, a fém csík gyári festése kevesebb mint 1 év alatt lekopott, ez a mostani pedig makulátlan még mindig, pedig októberben cseréltettem, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest