Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
korimv6 #5664 üzenetére
Ma az enyém (Diamond) teljesen elsötétült. Semmire sem reagált. Kivettem az akkumulátort, visszatettem, bekapcsoltam, de még mindig semmi. Hallom, hogy bootol, eltelt idő szerint be kellett volna már, hogy töltsön a rendszer. De még MINDIG semmi. Aztán egyszer csak visszajött kép. Innentől kezve pedig MINTHA szebb lenne a kijelző képe. De lehet, hogy csak durván bemesélem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest