Új hozzászólás Aktív témák
-
-
No.01
addikt
Most talaltam egyet Beztskinzever neven fot a folia. Allitolag jobb, mint a ZAGG (ami szerintem nem er semmit)
A teljesn folia tenyleg nem jo (XDA forumon legalabbis leszoljak) de a kijelzore valo allitolag 6-8 honapig ott marad. Mindazonaltal a tobbi neves gyartoval ellentetben 7USD az ara!!!
Erdemes a kepeket megnezni
Ebayen nem talaltam meg oket de kuldtem egy emailt nekik hatha postaznak ide ha elore kifizetem Paypalon keresztul... Remelem osszejon es -
No.01
addikt
Na ne mar!!! ez nagyon gaz
En S3-at hasznalok aminek ugyszinten nem egyenes a kijelzoje es ott meg tudtak oldani (igaz scak 1 gyarto, de akkoris)
Pedig igertem neki, h en majd megmondom a tutit, de ugytunik nem... a gond az, h latszik ill az is, h zavaro hasznalat kozben. Nemigez, h ezt nem lehetne manapsag 100%-san megoldani.
Mindenesetre koszonom a gyors valaszokat.
-
No.01
addikt
Kollegam most vett egy ilyen telefont es az uzletben rabeszeltek egy foliara ami annyira gaz, h penzt sem adtam volna erte cserebe legomboltak tole 2500Ft-ot egy olyan sz*rra ami mind2 oldalt kihagy egy jo 2mm-es savot...
Tudok olyat ajanlani ami valoban jo es mindenhol felfekszik? Ebay-es rendeles lesz tehat nem szamit honna jon csak jo legyen.
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TKSTAR TK905
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest