- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
kitcar66 #36222 üzenetére
Gyárira vissza lehet állítani a készüléket, de attól még a bootloader nyitva marad, azzal nem tudsz mit kezdeni.
Jó lenne tudni, hogy mi az amin lebukott a telefon a T-nél. A nyitott bootloadert nézték meg, vagy olyan ROM volt a készüléken amiből rögtön rájöttek, hogy piszkálva volt a telefon. Én két T ponton is adtam már le telefont, egyik helyen sem nézték a bootloader-t, így gyanítom, hogy a telefonon olyan custom ROM lehet, amit könnyű kiszúrni, mert más a kinézete, mint a gyárinak. (pl. Venom ROM, ami elég népszerű)
A telefon hangszóró nem egy drága dolog, de ott sem tudjuk, hogy mi a konkrét probléma. Recseg, vagy nem működik? Illetve a hátlapi hangszóró, vagy a fülednél lévő?
Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor tudunk tovább lépni.
Azzal vigyázz, hogy sok pénzért ne engedd szervizeltetni a telefont. Én anno eladtam egy készüléket itt a Hardveraprón, amit az illető tovább is adott rögtön és a vevője panaszkodott, hogy recseg a fő hangszóró és állítólag bevitte egy telefonos szervizbe és sokba fog kerülni a cseréje. Mondtam az illetőnek, hogy hozza vissza és kicserélem neki garanciába, erre azt a választ kapta, hogy már megjavíttatta és fizesse ki az én vevőm neki a 10e forintos javítási költséget. Ez egy durva lehúzás volt, semmi más.
Egy hangszóró Kínából egy ezres, ha sokat számol fel a cserére a sufni GSM, akkor sem kerülhet többe összesen 3 ezer forintnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest