Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
No1joepapa #31998 üzenetére
Szia!
Első körben az európai piacos telefonok kapták meg a frissitést, aztán jött a többi, legutóbb az ázsiai régiók. Elvileg ott sem mindenki, mert vannak olyan országban forgalomba helyezett HOX-ok, amik nem kapják meg. Legutolsó infóm a HTC support-tól, hogy pl. az enyém, ami Indonéz piacra szánt teló, nem is lesz frissités, bár azóta egy forumtársnak ha jól értelmeztem jött ugyan ilyen CID és szoftver számú készülékére 4.2 és Sense 5. Sajnos én nem tudom leelenőrizni ezt most, mert az enyém képernyő sárgásodással éppen szervizben van. Szóval alapvetően az sem 100-as infó amit a support mond, de mondom nem tudom ellenőrizni. Ha nagyon izgatott vagy ez ügyben akkor a HTC magyar oldaláról tudsz irni a supportnak. Hamar válaszolnak, normálisak. A kérdésed mellé, hogy lesz-e upgrade a telefonodhoz, mindenképpen ird be az IMEI, Built, szoftver és szériaszámokat. Ezeket mind megtalálod a telefon névjegye alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest