- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
qrta89
csendes tag
válasz
Pampipapi #6669 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. 3 napon belül visszavittem, kértem, hogy cseréljenek. Mondták, hogy ok, max két nap és szólnak. Eltelt két nap plusz egy hétvége és semmi. Felhívtam őket, hogy mi van. Ekkor jött a szöveg, hogy a beszállító szerint nem hibás, csak akkor cserélik ha a független szerviz is hibásnak véli. Persze ez csak a 8. munkanapon túl derült volna ki, ezt meg nem akartam megvárni, valahogy nem bíztam a függetlenségükben. Ezért álltam el. Most még várom, hogy visszafizessek az árát, 30 napjuk van rá ugye.
Amúgy meg törvény szerint kötelességük 3 napon belül cserélni, feltéve, hogy tényleg hibás, szóval ez kamu duma hogy azért nem cserélik mert hasznaltad...
Annyi, hogy ha később bizonyítják, hogy tényleg nem volt hibás, akkor az ebből adódó költségek téged terhelnek. Emiatt álltam el a vásárlástól. Szóval érdemes megfontolni a dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Vadiúj SSD-k!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest