- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Amazon Kindle
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Olyan progi létezik ehhez a telóhoz mint a samsungnál a SideSync?
Ki lehet tenni valahogy a telefon képét a sz.gépre és vezérelni onnan?
-
Kicsimix
őstag
Tehát a fülhallgató részével semmit nem csináltak..
Szuper..
Bár közben kiderült ,hogy a sima fülesekkel működik a telefon .. A 3 csíkos jack dugó szopat..
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
Nem sajna.. már vagy 50x ki be dugtam...
: /Akkor másik kérdés...
Tavaly júniusi a készülék..
Ezt még simán bevihetem a T-be ugye? (2év gar?)A fotókon is ilyen lila foltok vannak sokszor akkor már egyúttal az miatt is.. Akksi 4 óra kb folyamatos használattal levett kijelző fényerővel.. Ezt sem tudom normális é...
-
Kicsimix
őstag
Sajnos ezek nem oldják meg már próbáltam.. A foglalatot is fültisztítóval óvatosan megpucoltam...
A pontos jelenség az, hogy bedugom a fülest amiből nem jön ki hang de a telefon szól tovább...
Ez egyik pillanatról a másikra történt..Reggel zenét hallgattam a fülesen majd elraktam 10 percre aztán amikor újra bedugtam már ez volt.. Azóta tart..A füles jó laptopon nézve... Másik fülest még nem tudtam beledugni a telóba...
Valaki azt állítja a youtubos kommenteknél ,hogy valami szoftveres konfliktus...
-
Kicsimix
őstag
Ilyen problémája volt már valakinek?
Tehát bedugod a fülest és nem némul el a telefon...
Valami megoldás? -
Kicsimix
őstag
Az normális, hogy ha wifin próbálok egy gigabites routeren keresztül màsolni 1m-es távolságból a szintén gigabites csatolóval rendelkező szgép között akkor a sebesség max 1,2 mb/s ? Ha letöltök a play-ből nincs gond a sebességgel 80/25-ös neten. Ott kihasználja. Es file explorerrel másolok mert azon van ftp is...
Valami tapasztalat?
-
Kicsimix
őstag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
+1
-
Kicsimix
őstag
Szóval erre nincs megoldás? Lehet tényleg a kliens a rossz... hm
-
Kicsimix
őstag
Az miért van,hogy a rendes youtube kliens egyfolytában "gond volt a hálózattal 500" ès videó formátum nem támogatott üzenetet dobál?
-
Kicsimix
őstag
Nah nekem is megjött T-től az ezüst.. Szerencsére hibátlan minden szempontból : ) Yupp
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
dupla..
-
Kicsimix
őstag
Kis apró infó...
T-mobilnál azt írták, hogy online rendelésnél miután hozza a futár abban a minutumban ellenőrizheted az árut. Ha nem tetszik valami akkor vissza is viszi a futár és küldenek egy másikat.
Érdemes kihasználni a lehetőséget..
-
Kicsimix
őstag
Oké köszi a válaszokat
Egy visszavitt darab miatt nem fognak weboldalt szerkeszteni az tuti : )
Amúgy elég s.o.s lenne mert a másik telóm pofára esett szegény és meghalt a kép..Viszont ezt részletre akarom venni ezért figyelem napok óta...
A fekete viszont nem gyere be és csak várok és várok...Remélem nem kényszerülök arra ..
-
Kicsimix
őstag
Nem tudja valaki esetleg bennfentes ,hogy a T-től mikortól rendelhető ezüst színben? Hátha valaki utána kérdezett... Mert csak fekete rendelhető amióta figyelem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SQL kérdések
- Amazon Kindle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest