- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #31465 üzenetére
Az hagyjan, 52%-rol indultam, 43% lett a vegere..
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..
Egyebkent a vegen egy pillanatra azt hittem, meg is oldotta a problemat, ugyanis miutan teljesen visszaallitotam es nyomtam meg egy factory resetet, jelezte a töltest a telo..
Csak annyi a bibi, hogy gep tovabbra sem ismeri föl usbn, meg ahogy bedugom a kabelt instant elkezd forgolodni a kijelzö meg mindenfele ablakok jönnek föl..Meg egyebkent nem is tölti mindig.
Szoval (szerencsere?) tovabbra sem jo, ugyhogy irany a szerviz.
Esetleg meg lefrissitem ota, hogy ne kezdjenek el gyanakodni, hogy van rajta a masfel evvel ezelötti full stock rendszer.Annyi szufla talan maradt meg benne.
Szerk.: Ezuton is köszönöm megegyszer a segitseget illetve az infokat azoknak, akik segitettek.
Most hogy ez letudva, atszellemülök az apple keynotera.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest