- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #31465 üzenetére
Az hagyjan, 52%-rol indultam, 43% lett a vegere..
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..
Egyebkent a vegen egy pillanatra azt hittem, meg is oldotta a problemat, ugyanis miutan teljesen visszaallitotam es nyomtam meg egy factory resetet, jelezte a töltest a telo..
Csak annyi a bibi, hogy gep tovabbra sem ismeri föl usbn, meg ahogy bedugom a kabelt instant elkezd forgolodni a kijelzö meg mindenfele ablakok jönnek föl..Meg egyebkent nem is tölti mindig.
Szoval (szerencsere?) tovabbra sem jo, ugyhogy irany a szerviz.
Esetleg meg lefrissitem ota, hogy ne kezdjenek el gyanakodni, hogy van rajta a masfel evvel ezelötti full stock rendszer.Annyi szufla talan maradt meg benne.
Szerk.: Ezuton is köszönöm megegyszer a segitseget illetve az infokat azoknak, akik segitettek.
Most hogy ez letudva, atszellemülök az apple keynotera.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő