-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Steve1207 #35487 üzenetére
Először április 17 volt a leadás dátuma - kamera lilul , hangszórók halkabbak lettek , mikrofon nem működik.
Április 28 jött az sms hogy mehetek érte másnap mentem is. A bolt előtt leültem egy padra bekapcsoltam és szépen beállítottam a telefont.Közben szétsült a kezem , néha le is kellett raknom a padra mert nem tudtam kézben tartani.Amint végzett elindítottam a hangjegyzetet , nem csinált semmit így telefonáltam. Semmit nem hallottak belőle így mentem is vissza hogy a mikrofon továbbra sem jó.Felhívott a boltban dolgozó hölgy és ő is mondta hogy semmi nem hallatszik. Április 29 az ismételt leadás napja - idézem a munkalapról mikrofon nem szól most jött vissza szervizből , melegszik a készülék (ezt megmutattam a hölgynek is azért is lett ráírva ). Azóta várok és még mindig csak azt mondják hogy javítás alatt .Ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Suzuki topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest