- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #31678 üzenetére
Az első szériás One-okban HAAC mikrofon (HDR) van, azért szól olyan brutálisan szépen az övé. A következő szériában a Nokiás per után (övéké volt maga a szabadalom) másik mikit rakott bele a One-okba a gyártó... Az már gyengébb minőségben sokkal, de így is bőven átlagon felüli. A múltkori partyn haverom és én vettünk fel videót (hardcore drum and bass party), neki Z2-je van, fülsüketítően hangosra voltak valamiért állítva a hangfalak, már bántotta a fület rendesen (3 napig sípolt -.-). A One egész szépen vette fel, volt közép-mély-magas, minimális torzítással, a Z2 értékelhetetlen volt.
Viszont valamiért a One szaggatva vesz fel videót, ugrál az fps 20-30 között én úgy vettem észre. A gyengébb fényt nem bírja.
Most nézem... mi ez a hullámzás, meg remegés a videóban? o.O Egyre bénább a youtube...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest