-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
-
KajmiHTC
újonc
válasz
KajmiHTC #31645 üzenetére
Sajnos elkiabáltam... Egy következő tárcsázásnál lefagyott a telefon (most először mióta megvan) és hibaüzenetet akart küldeni, majd ez többször előfordult. Ismét nem hallok és hallanak telefonálásnál, illetve mikor a hiba után 11%-on elővettem és bár beállítást akartam ellenőrizni pár mp alatt leesett az akksi szint 2%-ra, majd 1-2 percen belül lemerült. A hibaüzenetes probléma azóta teljesen eltűnt, de a telefonálás még mindig nem működik. Egyetért valaki velem abban, hogy ez tuti szoftver hiba?
-
Agony
aktív tag
válasz
KajmiHTC #31615 üzenetére
Nekem is pont ugyanezt produkálta, miután felment a mai OTA frissítés. Telefonálásnál se bejövő, se kimenő hang, de egyébként a rendszerhangok és a hangszóró is működött más alkalmazásoknál. 3x-4x újraindítottam először gyors boottal, aztán gyors boot nélkül és szerencsére észhez tért... de nem tudom mi okozta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest