Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
M0ng00se
üzenetére
Hogy kijön-e a vásárolandó készüléken - és mikor - a hiba, az nagy lutri. Én rászántam magam, és kicseréltem a kamerát (az aksival együtt akartam, de abbl hibásat kaptam sárgaföldről, inkább hagyjuk...) - kivitelezhető mutatvány, de semmi garancia nincs rá, hogy igényesen és utána is vállalható állapotban szét tudod szedni a készülékházat. Én egy új komplett hátlapot is rendeltem hozzá, mert egyrészt csúnya volt, másrészt számítottam rá, hogy az eredeti kuka lesz mire leszedem. Igazam lett, és ugyan sok odafigyeléssel és megfelelő türelemmel ki lehet cserélni, nem egy életbiztostás. A csere óta amúgy én is sokat nyúzom a kamerát, azóta nem lilul, szépen működik, bár a berendelt pótalkatrész színhűségével van egy kis bibi, de annyi baj legyen, működik és nem lila.
-
Derrewyn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest