-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Én is i4-ről váltottam One-ra és nem bántam meg, sőt! Eszméletlen jó cucc szerintem! Eszemben sem volt amúgy droidot venni, i5-öt akartam. De olyan picike és túlárazott, hogy hagytam az egészet és megvártam ki, mivel jön ki idén. Nekem a sokadik droidos telóm, a rendszer maga nem volt ismeretlen, de az, hogy működni is tud az eddig ismeretlen volt számomra!
(hozzá kell tennem, ez az első drágább droidos telefonom, lásd aláírásom) -
LUCKY78
tag
5év almázás után, így két hó elteltével azt mondhatom, hogy nyugodtan válthatsz! Az elején lesznek érdekes dolgok a szifonhoz képest, (föleg, ha még nem használtál droidot. mint én) de Nagyon király kütyü. valaki azt írta itt, bocs hogy nem emlékszem ki, idézem: " az első nem APPLE telefon, ami fel tudott nőni az iPhone minőségéhez". ez így van... :-D
-
ForRedGlory
félisten
Sok sikert az olvasáshoz
Remélem elég hosszú lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(hozzá kell tennem, ez az első drágább droidos telefonom, lásd aláírásom)