Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
CID_001. Vajon mikorra ér ide?

Korábban olvastam, hogy azt is meg lehet nézni a programmal, hogy független-e a készülék, talán a gsm.sim.change értéknél. Nekem [false] volt először, de utána betettem egy másik szolgáltató kártyáját, amit elfogadott (szóval független a készülék
), majd most amikor újra ellenőriztem, akkor már [true] lett az érték.Úgyhogy ha valakinek [false] az érték, az attól még megpróbálhatja másik kártyával is, lehet szerencséje lesz. (Persze ha jól értelmeztem az értékeket és nem tévedek nagyot. )
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), majd most amikor újra ellenőriztem, akkor már [true] lett az érték.