- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Korabban valaki panaszkodott, hogy nem tudta normalisan feltenni, szerintem nem olyan nehez, bar nem art nemi tapasztalat hozza. Mindenesetre pozitivum, hogy ha elrontod, barmikor le lehet szedni es ujra föltenni, meg fölhelyezeskor is lehet igazgatni.
Tapintasa a HD-nak szerintem nagyon korrekt, eszre sem venni, hogy ott van, latszani sem igazan latszik, csak ha közelröl nezed, egy nagyon picit hullamos a felülete.
Mivel nem matt folia, napfenyben ez is tükrözödik, bar talan nem annyira, mint a csupasz kijelzö.
En mindenre ilyen foliat szoktam tenni (telefon, tablet, ipod) es meg vagyok vele elegedve.Plusz pozitivum az elettartam garancia is (vagy 25 eves, mikor mit sikerül ranyomtatni a csomagolasra..), ha kesöbb karcos lesz, lejön, stb, postaköltseg elleneben küldenek masikat, annyi, hogy az elözöt vissza kell nekik küldeni, különben levonjak az uj arat a kartyadrol, ha nem kapjak meg egy honapon belül..
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest