Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
A desire-ben a helyhianytol kapok sikitofraszt...
Meg a support hianyatol.
Meg mostanra behalkult de rettentoen es kezdenek a gombok is erzeketlenedni.
Meg a 2 pontos hibas multitouch
(#6052) sipy888
Kb sose... sztem lefekudtek a samsungnak.
Legalabbis az elado srac arcarol kb ezt lattam visszatukrozodni a van e one kerdesre adott "niiiincs" valaszbol. -
InFRaReD
csendes tag
Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.
Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.
Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Delta Force (2024)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest