- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
tomas01 #4385 üzenetére
Bocsi, csak most vettem ezt észre
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)
Az állandóan egymást fényképező hölgyek, meg remélem nem fognak beperelni személyiségi jogok miatt
Nekem a Power Toggles jobban bejött. Notification-nél nekem nem működött jópár kapcsoló sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest