- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75
üzenetére
Azért annyira nem vagyok hülye hogy egyből kattintsak és letöltsek valamit.
Bár egyre trükkösebbek mert a vibrálás mellett a telefont is felismeri de azt már nem tudom hogyan.
Csak utána play-ről szedtem le az avastot az nem talált semmit, majd az eset-et és az sem talált semmit.Akkor úgy néz ki nincs baj. Mondjuk eddig minden hasonló elkerült talán ezért is nem figyeltem fel ezekre és nem vagyok elég felvilágosult a témában.
Egyébként érdemes az ESET-et vagy más hasonló programot fennhagyni a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Formula-1
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár egyre trükkösebbek mert a vibrálás mellett a telefont is felismeri de azt már nem tudom hogyan.