Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Sienthe
üzenetére
Miskolcon az InterGSM-ben , annyi hogy a szőke csajszi szeme előtt nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Ferob segítségével állítottam vissza teljesen gyári állapotára de az előző tulaj valószínűleg HTCDEV-en nyitotta így írtam a HTC-nek hogy lilul a kamerám és leadhatom-e szervizbe. Visszaküldték hogy augusztus 28-ig garanciális így leadhatom. Bementem mondtam a csajnak hogy szeretném leadni , kérdezte mi a baja , mondtam hogy lilul a kamera , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , két hangszó halkabb lett. Csatlakozó ,Előlap , Hangszóró rész , Hátlap , Mikrofon , Sarkok : Kopott ,karcos. Ezt ráírta annak ellenére hogy pl az előlapon egy deka karc sem volt csak a tempered glass volt karcos
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz