- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
szegto #34158 üzenetére
En csinaltam fr-t tegnap meg ebresztett, ma mar nem.. meg szerencse hogy olvasom a forumot, igy a tableten is allitottam ebresztot.. amugy azt vettem eszre, hogy amikor raneztem a telora akkor a zarolasi kepernyon azt az idot mutatta amikor ebresztenie kellett volna, es amikor feloldottam, utaba hirtelen beugrott a pontos idore.. mintha az ora fagyna meg
-
szegto
senior tag
válasz
szegto #34158 üzenetére
Biztonsági másolatot hogyan tudok csinálni lollipop alatt?
Csak egy kapcsoló van hogy be/ki, viszont attól hogy bekapcsolom, gondolom egyből nem csinálja meg a backupot a google fiókomba.
Hogyan lehet kikényszeríteni? Mert egyelőre csak annyit látok hogy Adatok biztonsági mentése = ON, azt nem látom hogy sikeresen meg is csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest