Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
szegto
üzenetére
En csinaltam fr-t tegnap meg ebresztett, ma mar nem.. meg szerencse hogy olvasom a forumot, igy a tableten is allitottam ebresztot.. amugy azt vettem eszre, hogy amikor raneztem a telora akkor a zarolasi kepernyon azt az idot mutatta amikor ebresztenie kellett volna, es amikor feloldottam, utaba hirtelen beugrott a pontos idore.. mintha az ora fagyna meg
-
szegto
senior tag
válasz
szegto
üzenetére
Biztonsági másolatot hogyan tudok csinálni lollipop alatt?
Csak egy kapcsoló van hogy be/ki, viszont attól hogy bekapcsolom, gondolom egyből nem csinálja meg a backupot a google fiókomba.
Hogyan lehet kikényszeríteni? Mert egyelőre csak annyit látok hogy Adatok biztonsági mentése = ON, azt nem látom hogy sikeresen meg is csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest