-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Ha eddig betölt, több mint valoszinü be lehet lepni bootloaderbe is, onnan meg mar lehet unlockolni/s-offolni, hboot verziotol függöen lehet, hogy meg htcdev nelkül is megy, utana meg mehet a ruu.
De erdemes lenne megnezni vagy kerni egy kepet a bootloaderröl, lehet mar reg nyitott es valami mokolt rendszer volt rajt, amivel valami olyant tettek, amit nem kellett volna.
Siman lehet, hogy valami custom rom volt rajta, aztan ranyomtak egy factory resetet.. Nem mindegyik szereti...Szerk.: Ha csak addig jut el, lehet csak egy sima bootloop, valami beragadt. Azert az poen lenne, ha egy cache törles helyrerakna.
Persze az is lehet, hogy jobban ert hozza, mint irja, es tisztaban van vele, hogy valami el lett b.szva...
Minden esetre ennyiböl egy csupasz kijelzö nincs meg szerintem, szoval ha valakinek pont kell, meg meg is erheti, bar hazilag ezt szerelni azert eleg necces.. -
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Értem!
Irtam neki, meglátom mit ir vissza.
Kicsit megpróbálok jobban utána olvasgatni.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő