Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Desire család legalján nincs igazi Sense, de az tényleg nagyon az alja.
(#31302) batai15: azért azt tegyük hozzá, hogy téged közel sem a Desire 210-es szint érdekel. A MA-s ármegnyílvánulásokat meg inkább ne is vedd figyelembe. Egyik esetben sufniárat néznek, másikban meg a lehető legdrágább gyártói garisat. Komolyan mondom, számomra egyre kiábrándítóbb, hogy nem képesek fejlődni, nincs konkrétabb akkuteszt sem csak beböfögik a teszt legvégén. Az árral sem bánnak rendesen, össze-vissza veszik az értékeket.
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jajj ne oktassatok már
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb! tessék nincs sense
[link]
ennyiért ez a telefon ?
No szóval köszi, de tényleg csak nem elfogult vélemények érdekelnek.
Nem azért jöttem ide hogy jöjjön az oktatás. Jó ez a telefon nem vitás ezért is érdekel, me szrt nem veszek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb!