-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #31302 üzenetére
Te kértél véleményt, én leírtam
Veheted elfogultnak, volt Sonym, nyomkodtam G3-at, S4-et, ha neked elfogult az, hogy nem vagyok vak, és össze tudom hasonlítani őket hétköznapi használatban, hát akkor elfogult vagyokNem tudtam, hogy azokon nincs teljes sense, de nem is értem, hogy jön ide egy alsó kategóriás készülék, mi köze az itt beszéltekhez
Nekem is volt már pár HTC készülékem, HD2, Desire HD, Sensation, One x, és mindre azt mondtam, hogy az android sosem lesz jó rendszer, mert mindig belassul egy idő után, ezért váltottam wp-re, majd megvettem, az m7-et, és visszaszívtam a korábbi kijelentésemet, mert ez a telefon még egyszer nem lassult be, úgy mint a korábbiak
Ezen kívül nem tudom miért lett volna elfogult a hozzászólásom, és egyáltalán nem oktattalak, szimplán válaszoltam a kérdéseidre (sense 6, kamera app ...), de már bánom, hogy megtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő