- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2977 üzenetére
nye-he-he
Spark_777-nek is:
Egyébként abból kezd elegem lenni, hogy egy afrikai banánköztársaságban élünk, és mindenért a szomszéd országokba kell rohangászni, ha nem akarok rá a megjelenés után hónapokat várni.Semmi sem hibátlan, eddig nem is volt nagyon ilyen telefonnal, hogy megjelenéskor azonnal ugrottam érte, de most nagyon szivesen vettem volna a legelső szériából is...
A flippes tok meg bizonyos helyzetekben lehet hasznos, de inkább kiahagyom.
Régóta ez lesz az első telefonom, ami nem kap majd tokot.
Egy használati tárgy. Ha makulátlan állapotú, mint pl a HD7 még mindig tokban van. Mintha most vettem volna ki a dobozból. És mit értem el vele? Eladni nincs értelme. Az eredeti 160k-s árából egy év múlva a felét sem, ma pedig már 40-60k-t ér max. Annyiért inkább megtartom backup/játszós telefonnak, vagy odaadom valakinek a családban.
Ennek meg majd mikrokarcok lesznek az üvegen, talán kicsit megkopik az eloxált alu ház... Majd lecserélem... Unom már, hogy hímestojásként kell vigyázni minden ilyen kis apró szarra.Ez már ki kívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged