Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2977 üzenetére
nye-he-he
Spark_777-nek is:
Egyébként abból kezd elegem lenni, hogy egy afrikai banánköztársaságban élünk, és mindenért a szomszéd országokba kell rohangászni, ha nem akarok rá a megjelenés után hónapokat várni.Semmi sem hibátlan, eddig nem is volt nagyon ilyen telefonnal, hogy megjelenéskor azonnal ugrottam érte, de most nagyon szivesen vettem volna a legelső szériából is...
A flippes tok meg bizonyos helyzetekben lehet hasznos, de inkább kiahagyom.
Régóta ez lesz az első telefonom, ami nem kap majd tokot.
Egy használati tárgy. Ha makulátlan állapotú, mint pl a HD7 még mindig tokban van. Mintha most vettem volna ki a dobozból. És mit értem el vele? Eladni nincs értelme. Az eredeti 160k-s árából egy év múlva a felét sem, ma pedig már 40-60k-t ér max. Annyiért inkább megtartom backup/játszós telefonnak, vagy odaadom valakinek a családban.
Ennek meg majd mikrokarcok lesznek az üvegen, talán kicsit megkopik az eloxált alu ház... Majd lecserélem... Unom már, hogy hímestojásként kell vigyázni minden ilyen kis apró szarra.Ez már ki kívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest