Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90
üzenetére
Egy kézzel normál női kezekkel a One nagy, nekem nem női kezem van, bár nincsenek lapát kezeim, de egykézzel hazudnék ha azt mondanám hogy simán írok, leginkább az A betűt nem érem el, ami ugye a legtávolabb van, de olykor még az S is nehézkes!
Viszont ha az ember ül vagy tudja két kézzel nyomkodni akkor sokkal jobb a nagyobb kijelző
Egyébként fogásra jobb szerettem a 8x-et, a One túl csúszós, de ezt lehet csak azért tartom így mert nagyon féltem, mivel egy 150ezres készülék, és csúszós, és az ember nem akarja véletlen sem eldobni, vagy hogy kicsússzon a kezéből, szóval ebben lehet van egy kis túlzás is részemről(#16308) Xaels@ Ha már írtad akkor bizony én is átsiklottam felette, tényleg nem láttam, csak most néztem ahogy vártam az állomáson, és kipróbáltam a fényképezőt hogy működik ez is

-
g0n21
senior tag
válasz
Ritka90
üzenetére
Főleg amit a telefonok a női táskában kapnak... Én nem is értem... Barátnőm SGS3-ára feltettem egy fóliát, egy héten belül undorítóan karcos lett... De nevelésképpen már nem cserélem neki két hetente: 1) elfogytak az ebay-es, tokok mellé érkezettek, másrészt, tanuljon csak meg vigyázni rá (pedig önköltségből vette)....
BTW, fólia az enyémen is van, noname kínai, de nem látok különbséget a Brando és e között. 30 darab kínai kijön egy brando árából

Tokot pedig sokáig használtam, majd (már nem tudom pontosan melyik fórumtársunk mondatai megfogtak): minek legyen tok a telefonomon? Hogy ne érezzem, hogy fém? Hogy én szenvedjek egy tokkal, hogy majd szép legyen, mikor eladom?
Szóval két hónapja nincs tokban, és nincs a hátán karc.. a sarkán van, de azt tokban szerezte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest