Hirdetés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90 #16302 üzenetére
Egy kézzel normál női kezekkel a One nagy, nekem nem női kezem van, bár nincsenek lapát kezeim, de egykézzel hazudnék ha azt mondanám hogy simán írok, leginkább az A betűt nem érem el, ami ugye a legtávolabb van, de olykor még az S is nehézkes!
Viszont ha az ember ül vagy tudja két kézzel nyomkodni akkor sokkal jobb a nagyobb kijelző
Egyébként fogásra jobb szerettem a 8x-et, a One túl csúszós, de ezt lehet csak azért tartom így mert nagyon féltem, mivel egy 150ezres készülék, és csúszós, és az ember nem akarja véletlen sem eldobni, vagy hogy kicsússzon a kezéből, szóval ebben lehet van egy kis túlzás is részemről(#16308) Xaels@ Ha már írtad akkor bizony én is átsiklottam felette, tényleg nem láttam, csak most néztem ahogy vártam az állomáson, és kipróbáltam a fényképezőt hogy működik ez is
-
g0n21
senior tag
válasz
Ritka90 #16302 üzenetére
Főleg amit a telefonok a női táskában kapnak... Én nem is értem... Barátnőm SGS3-ára feltettem egy fóliát, egy héten belül undorítóan karcos lett... De nevelésképpen már nem cserélem neki két hetente: 1) elfogytak az ebay-es, tokok mellé érkezettek, másrészt, tanuljon csak meg vigyázni rá (pedig önköltségből vette)....
BTW, fólia az enyémen is van, noname kínai, de nem látok különbséget a Brando és e között. 30 darab kínai kijön egy brando árából
Tokot pedig sokáig használtam, majd (már nem tudom pontosan melyik fórumtársunk mondatai megfogtak): minek legyen tok a telefonomon? Hogy ne érezzem, hogy fém? Hogy én szenvedjek egy tokkal, hogy majd szép legyen, mikor eladom?
Szóval két hónapja nincs tokban, és nincs a hátán karc.. a sarkán van, de azt tokban szerezte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest