- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoy
tag
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
Nem nem a játék miatt lett a one, de szoktam játszani is.... Gondolom ti se facebook miatt vetetek ekkora kijelzőjü telefont. Más, ki lehet irtani a billentyűzetről a nem kivánatos karaktereket? Olyanra gondolok, hogy ha hosszan nyomok egy karaktert akkor ugye felugrik egy csomó más karakter, pl az o betünél bosszantó, hogy sok karakter jon elo.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
nem hiszem, de úgy látom az elég fontos a kollégánál...
amit észreveszek, sokan nehezen váltanak más platformról, csak nem tudom mi lesz, lenne visszaváltáskor...éppen ma frissítettem le a vevőmnek a volt one-omat... hát én nem tudom, de annyira jó telefon, hogy az nem igaz....most az elmúlt napokban i5-öt használtam... nem tudok mást írni, mint néhány napja i4s-ről írtam.
NEM AKAROK VITÁT indítani, és szócséplésekbe, magyarázkodásokba belemenni, SZÁMOMRA nem egy kategória..., higgy nekem, nem szabad fellángolásból kiugrani ebből a telefonból!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest