- Videós, mozgóképes topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Burt1793 #102 üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest