- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Epson nyomtatók
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Burt1793 #102 üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- Linux kezdőknek
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest