-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Laca1212 #24510 üzenetére
Telefonálás 1óra 12perc
Játék vagy 15-20perc RealRacing
Facet is néztem vagy 2óránként. Face Messegert is használtam.
G-mailt, Hangoutsot. Volt egy rövid videózás+pár fotó.
Meg vagy 3óra zenehallgatás fülesen. Twittereztem, Youtubeoztam is eléggé sokat.
Meg sokszor csak úgy nyomkodtam, lapoztam a Blinkfeedet, olvastam a híreket, cikkeket amiket hoz. Időképet nézegettem.Meg volt vagy 35percny böngészés Google Chrome-mal.HUTCHDB:
Hogy nyitottad ki a 4.4.2-t? -
hurrikan
addikt
válasz
Levente17 #24480 üzenetére
És azt is megnézted mi szívja le? Mert valami biztosan. (vagy tényleg rossz az akksi)
Nekem jelenleg 31órája megy töltés óta, kijelző 3óra 19percnél jár és így van 19%-on.
Fényerő automatán, GPS, WIfi, 3G folyamatosan bekapcsolva. Auto szinkron is, Blinkfeed, Facebook, Twitter és időjárás frissítések is óránkéntira állítva. -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #24431 üzenetére
És műanyaggal, erősebb hardver ellenére is akadós szoftverrel, gagyi hangszórókkal és hívásminőséggel. Rosszabb szoftveres támogatással. Összebarmolt, stílustalan szoftverrel.
2K kijelző meg minek? Úgysem érzékeli a szem azt a ppi-t....
Ugyanígy felesleges a 4K-s videózás is. Majd akkor lesz értelme ha elterjednek a 4K TV-k. Meg az 5G-s internet.
Nem mondom, hogy nincsenek erősségei az LG-nek. De a HTC-nek több van egyelőre. Meg a G3 még odébb van azért....
És elég sok bosszantó bug is van az LG-kben, főleg szoftveresen. -
hurrikan
addikt
Na itt látszik meg hogy az akku méret nem minden
Igaza volt Xaelsnekbár erre a Z1 üzemidejekor is rájöttem.
Érdemes megnézni a One M8-G2-Z1-S4 hármast, és figyelembe venni az akkuméret/kijelző méret és típus arányt.
Ugye mind a 4db 5"-os FHD.
A G2 és Z1 3000mAh-s akksival míg az S4 és One M8 2600mAh-s akksival rendelkezik.
És ezek közül mégis az M8 van legelőrébb az üzemidő versenyben.
(ja bocs a G2 5,2") de +400mAh +G RAM.... -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Igazából nekem a One képminőségével sincs bajom.
Egyedül a felbontás kevés némely helyzetekben. Meg a dinamika tartomány amiatt hogy túl sok fényt enged be az Ultrapixel. Ezt utóbbit javították azzal hogy két kamera van, ami egyértelműen növeli a dinamikát. Hát még ha az egyik mondjuk egy 13MP-es BSI volna....
De így is jobb ez az új M8 a legtöbb telefonnál. Egyedül talán a Z2 veheti fel vele a versenyt. Az S5 meg a többi biztos nem. De a Z2 is csak akkor, ha szoftveresen is a helyén lesz.
Meg a 3GB RAM amit hiányolok még az M8-ból. Mert a sok új funkció azért gondolom itt is RAM igényes lesz. Valamint videózásnál sokat jelentett az OIS, ez egy apró, de jó ütőkártya volt, eléggé meglepő, hogy kivették. -
hurrikan
addikt
válasz
BenHans #24397 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a tok.
és ha már itt vagyok kifejtem a véleményem én is az M8-ról. Látom kapott hideget meleget.Tényleg kurvajó telefon, és gyönyörű, szoftveresen pedig mindennél jobb lett megint ahogy az el is árható a HTC-től.
Viszont az érdemi fejlesztések szinte a nullával egyenlőek proci alig jobb, RAM 2GB maradt, kijelző FHD maradt...jó... növelték az előlapi kamera felbontását, hátul dupla kamera van meg nőtt a kijelző/akksi, viszont pl. kivették az optikai képstabot, amit nem értek, de nagyon nem. Lett egy valag új szoftveres extra, de ezeket a régi One is megkapja. Nincs 4K videózás,amiért nem nagy kár de az FHD és HD ics "csak" 30fps-en marad, ami minden konkurens modellben 60/120fps. Inkább ez utóbbi a hiányzó, 4K kell a fenének.Tulajdonképpen megjátszották ugyan azt mint a Samsung az S5-el...kicsit nőtt, de hardveresen majdnem ugyan az maradt. Persze tökéletes telefon nincs, ez sem lett az, főleg a kamerával baszták el és a RAM-mal, de leginkább a kamerával, mivel azt érte a legtöbb kritika, és mégsem csináltak vele semmit, ugyan az a 4MP-es Ultrapixel maradt, ha a tavalyi mezőnyben nehéz volt a One-t értékesíteni, akkor a mostani mezőnyben még nehezebb lesz ezt.... ott a Z2, ott vannak a Kínai csodák...persze kétségtelen hogy minőségben az új One lett a legjobb, ahogy szoftveresen is, a HTC féle megbízhatóságot és stabilitást továbbra sem tudja a többi gyártó elérni. Sem a Sony sem a többi, és ez nem márka szimpátia, hanem valós tapasztalat alapján mondom. Itt jönnek a leggyorsabban a legkevesebb buggal a frissítések, rendszeresen, és figyelnek a felhasználói visszajelzésekre.
Tény az is hogy hiába csak 4MP, jobb sok 8-13MP-es kameránál is. Éjszaka pedig teljes mértékben verhetetlen. És a dual kamera által adott +lehetőségekben sok hasznos, és kevésbé hasznos jópofa dolog rejlik. De ez nem jelenti azt hogy a 60FPS-es FHD-t nem kellett volna engedélyezni mellé. A Dual LED-ért is nagy piros pont. Ahogy azért is hogy mintegy 25-30ezerrel alá mentek a konkurens csúcsmodelleknek. (a nagy gyártókénak) Viszont azt sem értem, hogy ha már dual kameráznak mint nem csinálták meg azt, hogy beletesznek egy 13 vagy 16MP-t +az Ultrapixelt, és akkor a kecske is megmarad meg a káposzta is jóllakik. Tehát összességében én is többet vártam, de viszont nem temetem a modellt, mert ha kamerában nem is, de minden másban ott van a szeren. Minőségben, hangban, szoftveresen pedig verhetetlen.
Amit még elvártam volna:
-3GB RAM
-60fps FHD
-OIS
-több fejlesztés a kamerában
-esetleg egy minimális vízállóság, nem kell nekem IP8 -
-
hurrikan
addikt
Két dolgot még észrevettem.
A dobozon.
-nano SIM
-S-Inch kijelzőEgyébkánt szerintem nagyon szép lett a telefon
főleg ez a szál csiszolt hátlapés hogy az üveg az egész előlapot lefedi (ha jól látom)
-
hurrikan
addikt
válasz
Gulyopapa #23979 üzenetére
Ha tudsz olvasni észrevetted, hogy mindannyian One tulajok vagyunk, és összehasonlítás megy. Tehát nem off. Azt tárgyaltuk ki fentebb hogy melyik miben jó. És azt, hogy habár szép meg jó, miért nem adnánk oda érte a One-t.
Olvass vissza mielőtt bele vau.
Akit nem érdekli meg nem olvassa, ennyi. -
hurrikan
addikt
válasz
Leafnshit #23964 üzenetére
Wolfson DAC ide vagy oda. Egy szemmel nem szól jobban fülesen mint a One.
Sőt.... pont hogy a One jobb, fülesen is. Külső hangszóróról és hívás minőségről meg ne is beszéljünk.
Amiben egyértelműen jobb a One-nál az funkcionalitás, testre szabhatóság, üzemidő és kamera.
De ahogy fentebb is megtettem a One mellett ugyan ennyi, ha nem több érv felsorolható. Az dönt hogy kinek mi számít, nem rossz cucc. Sokkal több fantázia van benne mint egy csamcsungban.
Ahogy fent is írtam, kifejezetten tetszik, de nem adnám oda érte a One-om.
A anyagminőséggel nekem nincs gond a teszt cuccon mert ahogy fent is írtam egy limitált darabot tesztelek, aminek bár műanyag, de majdnem hogy prémium érzetet ad az anyagminősége, nem a zongoralakkos plasztik változat.
Váltani annak éri meg, aki a kijelző méretre, üzemidőre megy, valamint a jó kamerára, esetleg a könnyebb hekklehetőségre és tesreszabhatóságra. Az ilyenek nem bánnák meg a váltást.
Viszont akiknek a szép felület, az akadás mentes működés, a prémium fém anyagminőség, az audiós képességek, a kiváló hívás minőség, és a valós idejű frissítések fontosabbak azok ne váltsanak, mert ők meg fogják bánni. -
hurrikan
addikt
Szerda óta tesztelem a Korean Fanatic maffiacsoport helyi konkurenciájának, a Laclade Gas Company-nak G2-es modelljét.
Vannak benne jó dolgok, és érdekességek. Főleg funkcionalitás terén jó. És egész innovatív.Szépnek is nagyon szép. Nálam egy limitált szériás black-gold van teszten, aminek nem zongoralakkos plasztik hátlapja van, hanem minőségi kissé redőzött, valamilyen szinten puhított polikarbonát.
Amin meglepődtem, bár tudtam hogy egész kompakt a kijelzőmérethez képest, de szinte pont ugyan akkora mint a One. Tlán 1-2mm-el szélesebb, észre sem lehet venni.
A hátlapi gombok is őket igazolják, 1nap alatt meg lehet szokni és tényleg nagyon kényelmes, minden helyzetben kézreál.
A szoftver a végletekig testre szabható. RAM kezelése sem rossz, talán egy 200-250megával eszik több RAM-ot mint a One. Nagyon jó az üzemidő is, kb 50%-al bír többet mint a One, ugyan olyan használattal. A kijelző is gyönyörű. A kamera is nagyon jó, talán egyedül éjszaka jobb a One.
De azért sok mindenben továbbra is verhetetlen a One.a Qulacomm 600 ellenére érezhetően gyorsabb a G2-nél, a G2-ben viszonylag gyakran tapasztalni mikro laggokat, szinte a rendszer minden területén.
Továbbá nekem ami még nem jött be az a szoftver felületének kinézete, tagolása. Hiába témázható, az alap kinézet nem változik igazán. Persze ez relatív, kinek a pap kinek a papné.
Összességében bár vannak számomra vonzó tulajdonságai, talán nem is egy, ahogy a Z1-nek is, de egyikért sem adnám oda a One-t. Itt a laggok és a felület, a Sonynál meg a kijelző miatt. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23750 üzenetére
Egyrészt.
Másrészt pedig ha léptetve veszed le-fel a hangerőt újra hangot ad. Frissítés óta ez nem ment.
Persze ez nem egy nagy hiba. De javítva lett.Laca1212
Letompítja a Beats? Akkor nálad valami nagyon nem jól működik.
Mintegy 20%+ hangerőt dob rá, és a mély hangokat is jobban kiemeli. Hiszen ilyenkor kapcsol be az erősítő. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
s3nsitivity #23724 üzenetére
1. kapcsold be a kamerát és tedd az asztalra kamerával lefelé, ha lilul akkor hibás a kamera
2. nézd át az illesztéseket
3. nézd meg működik e hívásnál a közelítés érzékelő
4. ellenőrizd a wifit, a térerőt hogy jók e
5. ellenőrizd hogy nincs e kinyitva, vagy S-offolva (bár ha nincs gari akkor mindegy)
6. kijelzőt ellenőrizd vannak e hibák Display Tester kiválóan alkalmas rá
7. mindenképp nézd meg veszi e a töltést rendesen
8. esetleges beázás nyomai után sem ár kicsit nézelődni -
hurrikan
addikt
-hangerő gombos bug javítva
-billentyűzetben a kitakarás szintén
-újra jobbak a mély hangok és a hangerő hangszórón
-fülesen még az eddigieknél is hangosabb lett... -
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Szerintem van rá technológia.
A 3,5-ös Jack is áramot ad le mégis sok vízálló telefonnak nyitott.
A hangszórók minősége meg csak átmenetileg romlik kb. negyed órás időtartamra, az is csak akkor ha mély vízben volt, huzamosabb ideig. Ez utóbbi elkerülhetetlen, az összes vízálló telefonnál jelentkezik, nem csak a Sonyknál. -
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #23567 üzenetére
Egyébként én is töröltem 3nap után de nem merülés végett.
Hanem mert túl érzékeny és tokba folyamatosan feltologatta a képernyőmet.
Ez van, ez az app befürdött.
Én igazából olyat keresnék ami kijelző tapira oldd fel, de olyat nem találok.
Találtam olyat ami rázásra ébreszt, vagy az érzékelőre tapicskolva. De kijelzőset nem. -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #23504 üzenetére
Visszatértem már gyárira. De azzal is csinálja.
Meg nem a facebook appal van gond, hanem a SENSE félével. Mer mielőtt kidob, azt írj ki, hogy "facebook sense hitelesítési probléma" ha leokézom kidob.
Majd ha visszalépek akkor kidob PC-ről is. Ilyenkor a névjegy szinkronok is elszállnak és szinkronizálhatok újra mindent. Érdekes hibajelenség. Főleg azért, mert senki más nem tapasztalja.
Van hogy egész nap nem csinálja aztán meg 4-5óra alatt 3-4x. Próbáltam gyalulás után, full gyári rendszeren is. De úgyis ugyan ez. Tehát az is kicsukható hogy egy általam használt app okozza a gondot.Más:
Ma egy kicsit okosítottam a telefonomat.1. Megoldottam, hogy tokba berakáskor, és kivételkor automatikusan záródjon illetve feloldjon a képernyő.
Ehhez az app akit érdekel: SmartScreen
(magas energia fogyasztás)2. Megoldottam a hangerő gombbal történő képernyő feloldást.
app: PoweButton to Volume button
(nagyon alacsony energia fogyasztás, vagy inkább nulla)3. Megoldottam, hogy ha a fejemhez emelem a telefont híváskor, automatikusan fogadja a hívást, ha rázom elutasítsa:
app: SmartPhone
(nagyon alacsony energia fogyasztás)4. A közelítés érzékelő kétszeri, háromszori, vagy négyszeri megérintésével történő ébresztés:
Tap-tap app
(közepes energia igény)Utóbbinak sok értelmét nem látom.
Azt gondoltam a kijelző tap tappogatásával ébred de nem. Akkor meg már könnyebb a hangerő gombbal.InFRaReD
-A kihangosítás BUG gyártótól és android verziótól független bug. Jelen van Sonykon, Samsungokon, Motorolákon, LG-ken is, 4.1-től egészen a 4.4.2-ig. Valamelyik nemrégiben frissült Google alkalmazás binárisai okozzák a gondot.
-A lilulás pedig a HTC One első szériás kameráinak típus hibája. Garanciában cserélik. A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2 -
hurrikan
addikt
válasz
Greg-77 #23432 üzenetére
Kb. Ugyan ezeket cserélték nekem is.
Viszont én nem vagyok elégedett amiért a burkolatot nem cserélték, miközben önhibámon kívül kopik szét. Valamint a jobb oldalán a kijelző fém kerete és a középső keret közt vagy 2-3mm-es rés van a sim tálca záróajtajánál pedig 2erős pötty ágyazódott szintén a kijelző fém keretébe, mintha rászorítottak volna fogóval.Lehet rendelek e-Bay-ről egy ilyet hátha ez nem kopik:
HTC One 2014 Edition Rendelhető az eBay-en -
hurrikan
addikt
Úgy tűnik hamarosan bugfixet kapunk:
Tegnap reggel indult meg az USA-ban.
Ami itt kb. délután 4-5. Tehát tegnap délután. -
hurrikan
addikt
Bluetooth hangszórót akar mostanában venni valaki?
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Valami nagyon nem jó ebben a rendszerben....
mióta visszajött a telefon állandóan kidobál a Facebook telefonon meg laptopon is.
Először kidob telefonon majd majd ha visszajelentkezek, azután PC-n is a webes felületen.... és nem értem hogy miért.
Már csináltam gyári visszaállítást, kiléptem a beta tester programból de csak csinálja. 4-5perc után kidob a picsába a HTC-n azután meg weben is a HTC miatt. (biztos hogy emiatt mert mindig a visszalépés után dob ki a webes is, ha nem lépek vissza nincs gond) valami nagyon nem oké.
Másnál nincs gond? -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23350 üzenetére
Hiába tiltod le. Ha engedélyezve volt és már frissítetted csak gyári visszaállítás segít.
Mert binárisokat adott hozzá és azok kavarnak be.
De olyat is hallottam hogy a Google hang alapú keresés frissítése is ugyan úgy tartalmazza ezt a hibát. XDA-n ehet olvasgatni bőven ezekről.
Elvileg a Google már javítja a hibát és hamarosan jön a frissítés ami a binárisokat is törli.zaibatsu
Jeleztem hibát. Merülés közben az esetek 99%-ában, 11-9%-ról rögtön 1%-ra ugrott majd végkimerülésben kikapcsolt.
A papír szerint cella hibát diagnosztizáltak és cserélték az akkut. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Nem tudom újabban észrevette e valaki.
De ha a biztonsági mentéseknél, a HTC Fiókba Facebook fiókkal történik a bejelentkezés akkor valami hiba vagy összeakadás történik. Mert egy idő után kidob a Facebook. Ráadásul nem csak a telefonon, hanem gépen is....
Viszont ha Google-val vagy HTC fiókkal jelentkezek be akkor nem elérhetőek a korábbi mentéseim mert külön kezeli a fiók szerű bejelentkezéseket. Hiába ugyan az a HTC fiók.
Eléggé hülyén van megoldva.... -
hurrikan
addikt
Nekem az 550Eurós kezdőáron akadt meg a szemem.
Az igencsak baráti volna
Viszont nagyon remélem, hogy a 3GB RAM benne lesz.Egyébként ma jött vissza a szervizből a One.
A burkolatot nem cserélték ki.... hiába a Beats lekopása.
Elvileg ez kikerült a garanciális javítások közül.... -
hurrikan
addikt
válasz
FGyula30 #23015 üzenetére
Az a fényérzékelő hé
a közelítés érzékelőnek semmi köze a fényhez.az a kijelzőt kapcsolgatja ki-be. Ahogy markyy18 írta.
Azaz nem kapcsolja ki a kijelzőt telefonáláskor. És kihangosítod a füleddel.
Persze ha nem emeled oda és akkor hangosítja ki akkor nem az a ludas. De ettől a fényérzékelő és a közelítés érzékelő még nem egy. -
hurrikan
addikt
A szerviz folyamatot itt lehet követni?
-
hurrikan
addikt
tetszene ha ilyen featureokat hozna a One2 dual kamerája.
-
hurrikan
addikt
valami elszakadt a HTC-nél
ma már a második eset -
hurrikan
addikt
válasz
Juliuska #22692 üzenetére
Nagyon kevés a külömbség az S800 (AB) és 801 (AC)között.
Minden ugyan az, csak fentebb skálázva. Ráadásul csupán egy hajszálnyival.+140mHz a CPU-ban
és +28mHz a GPU-ban.Még a Benchmarkokban sincs különbség, nemhogy a mindennapi használat során:
De még ha többet futa sem aggódnék.
S4 is többet futott mint a One. A +200mHz miatt, mégsem ért a One közelébe az S4 soha. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Akkor erről a feature-ről lemaradtam.
Én abban a tudatban voltam hogy nem ébresztenek. Egyedül az MTK platformosokról tudtam. -
hurrikan
addikt
válasz
B@ldrick #21620 üzenetére
Soha nem is ébresztett az Android kikapcsolt állapotban.
Ahogy más platformok sem. pl. WP, iOS, BB, stb. Egyedül a Bada meg a Simbyan ébresztett kikapcsolva.
Ha a tiéd ébresztett akkor ott volt valami ezoterikus kézrátétes átsugárzós csodatétel, darabolós gerinc műtéttel.HUTCHDB
Egyetértek.
Akár hányszor vettem a kezembe S4-et mindig laggolt itt-ott a rendszer. Egy One után eléggé feltűnő ez.
Bár a G2-nél is ugyan ezt tapasztaltam. Aztán mikor szét akart esni a kezembe akkor visszaadtam azt is. -
hurrikan
addikt
válasz
Valkűr #21370 üzenetére
Tökmindegy mire fókuszálsz, ha megvan a hiba akkor lilul. Ezen csak a vaku segít.
És ha előjött a hiba utána egyre jobban csak rosszabbodik.
Nekem a 4.3 érkezése előtt kezdett lilulni október közepén, azaz majdnem 6hónapos korában. Mivel április végi vétel. Tehát a 3hónap sem igaz közel sem, kinek mikor jön elő.
Nekem már sötétben teljesen használhatatlan még akkor is ha van egy kis fény. Az egész képet elönti a lilaság. Csak vaku segít, de éjszakai fotózásnál kültéren a vaku nem megoldás.
Nekem is és több ismerősnek is volt már szervizben a One, egyikünknek sem barmolták szét, tehát én egyértelműen be fogom küldeni. -
hurrikan
addikt
Kijött Kanadában is.
náluk nem 300MB
-
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #21357 üzenetére
Elég sok One-os ismerősöm van, az egyiknek pont egy hete jött vissza szervizből, kamera+alaplap csere történt lilulás miatt. Azóta nem lilul neki. Meg itt is jelezték ugyan ezt többen.
Hogy akinek cserélve lett a kamera+alaplap annak nem lilul azóta. Tehát akkor kizárt a szoftveres gond.One Miniben, Max-ban sem jelentkeznek a gondok pedig a ROM 90%-ban ugyan az. Főleg a max-ban.
Kétlem hogy ha azokban nem baszták el a szoftvert akkor ebben igen és azóta sem tudták javítani..... -
hurrikan
addikt
Na akkor csak nem vagyok egyedül az észrevételemmel.
Nekem is jó fülem van az ilyesmihez. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #21338 üzenetére
Hangban én a 4.2.2-ről 4.3-ra frissítéskor vettem észre jelentős javulást.
Most valamelyest romlott szerintem. Meg az összehasonlításkor is ez jött le mindkettőnknek. Anélkül hogy ismerősnek elmondtam volna hogy mi a véleményemtehát nem befolyásoltam
-
hurrikan
addikt
válasz
shadowcam #21303 üzenetére
Érdekes.
Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
Ezt is összehasonlítottuk Display testerrelA billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé.
haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n
-
hurrikan
addikt
Böngésző terén én teljesen átálltam a Chrome-ra, a gyárit meg letiltottam.
Már eddig is csak pár darab flashes oldal miatt használtam, most meg már arra úgysem jó.
Chrome szinkronizál PC és telefon közt is, minden jelszavam, könyvjelzőm, kedvencem leszedi amit laptopon vagy máshol felvettem a fiókomra.
Van fordítás, takarékos sávszélesség kezelés is. Csupa olyan funkció amit nem nagyon tud felmutatni más böngésző, ráadásul nálam messze a leggyorsabb. Olyan animációkat is megjelenít amit a gyári nem tudott. Pl T-mobile oldala, stb. -
hurrikan
addikt
Köszönöm a válaszokat, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Lehet csak erre a routerre érzékeny a szoftver, vagy wifi hibám lesz. Hamarosan kiderül a munkahelyen.
Meg kipróbálom majd mobilról osztva is.Történt tegnap este egy másik érdekes dolog is de ez független a szoftvertől
Halkabbra akartam venni a telót is kiesett a hangerő gomb, úgy ahogy van cakompakk egészbende mivel az egész csak pattintgatós, simán vissza lehetett pattintgatni. Viszont belátni a házba szinte ha kiesik, tehát majdnem biztos vagyok benne, hogy amikor a telefont megbontják, azt itt kezdik. Ugyanis innentől simán szétpattintható a cucc.
-
hurrikan
addikt
válasz
#71028224 #21143 üzenetére
adam.zoltvai+nandorhun:
21040
utána következő hsz-ekben van még kiegészítés.Wifivel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata frissítés óta?
Nekem az otthoni Wifimet nagyon dobálja, kb. 15percenként elszáll és aztán alig tud vissza csatlakozni.
Próbáltam minden praktikát de nem segít.
(álítgattam a telón a wifit, optimalizálás ki, be; frekvencia, routeren driver frissítés, teló és router restart, csatorna és sáv váltások a routeren, stb.)
Ma tesztelem hogy a munkahelyin is csinálja e, de otthonin nagyon gatya lett, nagyon idegesítő. Más telefon mind megy, meg a ConCorde TAB is, pedig utóbbin is 4.4.2 van már.
Meg 4.3-al a One sem csinálta. Jó talán hetente 1x 4.3-mal is eldobta... -
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #21112 üzenetére
A 4.4.2-ben már hivatalosan is tiltja a Google a gyári szintű Flash integrációt, így muszáj volt kivenni. Ezért vette ki a Huawei is. Másképp büntet a Google. De neten rákeresel az apk-ra telepíted, felteszel egy böngészőt ami támogatja a flash-t és kész. Meg van oldva.
Bár nekem nem hiányzik. Minden valamire való oldal átállt már HTML5-re -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #21088 üzenetére
Elvileg power+hangerő le+home gomb -al menne de úgy tűnik ezt sem kaptuk meg.
A KK két legjobb funkciója oda. -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #21048 üzenetére
Valóban.
Millió dolog fut nálam (Face, Face Messenger, Google+, GoogleNow, Twitter, Badoo, Avast, SENSE input, GoogleMaps, Chrome, service folyamatok, GP szolgáltatások, Voks, TI Radio, G-mail, Forsquare, Galéria, BF, Időjárás, Keep, Zene, Dropbox, HTC News & Updates, Kamera, stb.)
mégis több mint 600mega szabad. Máskor ilyen használattal 300alá ment. És nem az alkalmazások RAM fogyasztása csökkent hanem az alap rendszeré. -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #21046 üzenetére
Működik az ugyan úgy. Csak picit más lett.
Nem kell rákattintani. Húzod tovább az ujjad és kész. -
hurrikan
addikt
Erre én is kíváncsi voltam miért nincs. Köszi az infót. Én csak ezt hiányoltam.
Viszont legalább a billentyűzettel felmerült gondokat javították. Így újra használatba vettem a gyári billt.
Visszakerült a telefon billentyűzet kiosztás is.Amiket eddig én észrevettem:
-kisebb design változások (fehér akku ikon, böngésző)
-változások a menüben, (nyomtatás funkció, vezeték nélküli/egyébnél választhatsz alapértelmezett SMS appot)
-új hely szolgáltatások azaz GPS menü
-pár új funkció a hozzáférhetőség menüben
-gyári böngészőben megszűnt a Flash
-rendszer sebesség javulása, látszólag üzemidő javulás is
-hangszóró mintha picit halkabb lett volna kb. 4.2-es szintre állt vissza
-szoftverfrissítések menübe bekerült az alkalmazások frissítése is
-ART környezetet nem kaptunk, ahogy sajna az új kamera funkciókat sem
-a kamera távolra fókuszálási gondjai megszűntek és gyorsabb a fókusz
-élénkebbek a színek fotózáskor (nem a lila)És részemről ezzel kifújt.
A kamera lilulás sajna maradt. Tehát szerviz lesz. Ideje az alaplap+kamera cserének.
A Flasht-t én nem sajnálom, de az ART-ot igen. A ConCorde TAB-om is megtáltosodott tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest