Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
csgabi1986 #5090 üzenetére
A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.
(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.
(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.
(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.
(#5106) blt.62:
Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón.Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest