- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tariattila #782 üzenetére
Nexuson már láttam ilyen trackballos ébresztést.
Én sajnos nem tudom hogy kell az ilyesmit -
gyoref1
aktív tag
válasz
tariattila #737 üzenetére
Értem már
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
tariattila #658 üzenetére
köszi meglesz
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
tariattila #653 üzenetére
hááát igen! a Legend mindenkit felizgat XĐ
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #538 üzenetére
Aki megteheti...
tibi666: esetleg egy unboxing video?
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #528 üzenetére
és ír egy 50 oldalas disszertációt az újaknak
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #509 üzenetére
Ne értsd félre, a szétcincálást nem (csak) rád értettem, meg ugye pozitív értelemben véve mondtam
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #509 üzenetére
jó megállapítás
szépen szét cincáljuk a Legend topikot, már ezért érdemes volt megszületnie
-
válasz
tariattila #506 üzenetére
Na egy kis magyarázattal: a ROM eredetileg a csak olvasható, beégetett memóriát jelenti, de a telefonoknál a szleng így hívja azt a belső tárhelyet (Flash memóriát), ahol az operációs rendszer és a telepített programok vannak. Minél több van, annál jobb - de nem olyan kritikus, mint a RAM.
A RAM meg az a memória, ami gyorsan írható és olvasható - ebben futnak a programok. Minél több van, gyakorlatban annál gyorsabban működik a telefon rendszere.
5 másodperc
-
Harlek
tag
válasz
tariattila #339 üzenetére
Nem vagyok meglepődve, de azért szomorúan hallom. Sajnos T-ről nem fogok váltani, de arra sincs igazán lehetőségem, hogy zsebből előkapjam a lóvét egy ilyen csodás kis masinára. Marad a reménykedés.
-
Straw
senior tag
válasz
tariattila #337 üzenetére
Alig várjuk
-
Tonyo
őstag
válasz
tariattila #288 üzenetére
Én most néztem meg őket a speedshopban, a milestone felejtős sztem, lassúcska, a qwerty gombsor meg sztem silány minőségű, az tény, h szép nagy kijelzője van. Épp ezért én a nexus one-nal hasonlítottam össze a legendet. A n1 nagyobb kijelzővel rendelkezik de a legendet mégis jobb valahogy fogni. 187 cm vagyok, nincs kis kezem de a n1 nem kényelmes nekem, 1 kezes használatnál, alap funkciókra kicsit nagy..netezésre jobb de ha azt vesszük, h ez elsősorban telefon, akkor praktikusabb a legend. Filmezni meg otthon kell
Engem zavarna is ha buszon pl együtt néznék egy filmet a mögöttem és a mellettem ülőkkel
-
válasz
A Milestone elég bugos volt, igazából nem szerettem. Mondjuk Konflikt írta (a telefon új tulaja
), hogy a kiszivárgott 2.1-gyel kezd talpra állni az eszköz.
Mindenesetre nekem nagyon tetszik a forma (szeretem a tepsi telefonokat), a súly (pehely), az anyaghasználat és nem utolsó sorban a sebesség (gyorsabb érzetre mint a Milestone) is nagyon ütősnek tűnt a boltban. A kis méret persze sokaknak hátrány, de legalább jól zsebrevágható.
-
HardRic
addikt
válasz
Akárki fogta eddig kézbe, mindenki imádta. A tajvaniak biztos a lelküket is belerakták, és ez csak akkor jön le, amikor kézbe fogod. Többen is írták már,-természetesen más szavakkal- hogy ez a telefon ordít azért, hogy vedd meg.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #209 üzenetére
ma voltam kipróbálni, volt ott egy milestone is. hát inkább a legend kéne, még az amoled kijelző ellenére is, pedig azt rühellem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest