Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
Köszönöm. Közben megoldódott.
-
nikilauda
senior tag
Segítséget kérek!
A behero romot (és pl Kangudroidot sem ) tudom felrakni. A modaco romok felmennek gond nélkül. A hibajelenség az, hogy újraindítás után bekapcsol, de nem áll fel a telefon, csak a htc feliratot látom.
recovery-ra-hero-v1,23.img - t lehet frissíteni ujjabbra? lehet,hogy ez okozza a hibát?
előre is köszi. -
nikilauda
senior tag
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Nem sikerült szinkroizálni a telefon kontaktokat a google contacts-szal. Nem kerül bele a címtárba. A telefon azt jelzi,hogy szinkronizált. aki tud segítsen. köszönöm!
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Herora felraktam a Hikari féle 2.1-es romot. Minden fasza, csak nem tudom a PC-vel szinkronizálni. HTC sync nem ismeri fel. Segíteni tud valaki?
-
nikilauda
senior tag
Nokia N95-el felvett videot(mp4) szeretnék lejátszani. Több program is játszik hangot, de csak állókép van. Megoldást tudtok?
-
nikilauda
senior tag
válasz
Gyuresz #1124 üzenetére
A Diamond 2 windowsos. Szerintem a Herora koncentrálj! illetve az androidra.
Azért vegyél HTCt,mert ha nem a gyártó támogatja,akkor az xda-developers.com-on néhány hozzáértő biztosan csinál majd hozzá nagyon jó ROM módosítást.
A kapacitiv kijelző miatt is jobb a windowsosoknál.(igaz hogy a HD2 kapacitiv,de kb 200e)
Láttam apróhírdetésben 90 körül újszerű Herot. -
nikilauda
senior tag
Navigaciot probalt mar valaki?
Proba verziot lehet letolteni? -
nikilauda
senior tag
sziasztok!
Aki csinált már hero firmware update-et(1.5 -> 1.6) az segítsen.
Csak kernel fríssítést tudtam csinálni(2.6.27).előre is köszönöm.
-
nikilauda
senior tag
Ma megnyomogattam a telefont. Nagyon rendben van. Gondolkozom rajta,hogy vásároljak egyet.
Vagy érdemesebb megvárni a további Androidos modelleket?(pl Samsung 7500)
Teljesen tanácstalan vagyok.
Ami még fontos: Ha lesz rajta navigáció,akkor vajon itt is cserélgetni kell a memóriakártyát? -
nikilauda
senior tag
nagyon leültetek. Olyan jól szórakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest