Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz KaoszTom #5158 üzenetére
Én nyomkodtam elég sokat egy iPhone 3G-t (rokoné, csak ő kevésbé ért az ilyesmihez). Leírom a tapasztalataimat:
Amikor nekem kellett választanom inkább az iPhone-t vettem volna, mint a Herot, mert tényleg nagyon jó készülék a 3GS-t pedig sok helyen jobbnak minősítették a Heronál, és lehet jobb is, de akkor ezek elég drágák voltak net nélküli előfizetéssel.
iPhone 3G vs. HTC Hero:
Külső:
Iphone fém a hátlapja és az oldala, a G2-nek (T-s hero) csak a kijelző körül vmi fémes, talán teflonos, a többi magas minőségű műanyag. A Hero egyedibb.
Ergonómia, kényelem:
A Hero hátrafelé keskenyedik, és így sokkal jobban kézre esik. Az alapállapotba lépéshez az iPhone-nál egy nagy gombot kell nyomni, amúgy teljesen csak a touchpad.
Kijelző:
Az iPhone-é kicsit nagyobb és 16 millió színt tud, de a Heroé kontrasztosabb, nekem jobban tetszik (a 65k színétől kicsit féltem, de nem kellett volna. Egyáltalán nem zavaró).
Op rendzser:
Az iphone nincs jailbreakelve, a Hero viszont van rootolva. Az iPhone amit tud azt nagyon stabilan tudja, de korlátai vannak. A Hero multitaskingja viszont valami csúcs, hogy mennyi mindent tud plusz programokkal (talán az új iphone os is tudni fog multitaskingot, de erről nem sokat tudok,). Játékra, amúgy az iPhone sokkal jobb. Több és szebb játékok vannak rá. (Mellesleg hardveresen is erősebb). A Hero cpu-ja viszont húzható, így ebben is van plusz rendesen, csak grafikailag nem tud annyit (nincs benne erős 3d gyorsító v mi...), sima használatra szerintem nagyon gyors mindkettő (nem sok különbséget érzékeltem)
Stabilitás:
iPhone hibátlan, még nem is láttam akadását. A Hero, ha nincs rosszul moddolva, akkor az is gyakorlatilag hibátlan (mondjuk kéthetente egyszer bejelenti, hogy vmi program leállt (főleg telepített játék), mondjuk amikor el akarod indítani, vagy csak vmi háttér program, de ezt magától újra is indítja, v te újraindíthatod a progit.
Kamera:
A 3G fixfókuszos (bohóckodásra jó), így nincs értelme összehasonlítani. A 3GS már biztos sokkal jobb.
Zene:
iPhone szebben szól, de magasabb hangerőn a Hero is tűrhető (mondjuk én erre a célra mp3 lejátszót ajánlok)
Film:
Mindkettőre kódolni kell a filmet. A képernyőről pedig már írtam. Kezelőszervek hasonlóak,
Telefonálásra:
Talán Hero. Kényelmesebb, szvsz többet tud a contactokkal csinálni, egyszerű, de szerintem az iPhone-nal sincsenek különösebb gondok.
Bluetooth:
Mindkettőben egy rakás kaki. A Hero nem hajlandó kommunikálni egy csomó kihangosítóval, viszont lehet vele fájlt küldeni az iPhone fordítva.
Internet:
Passz.
GPS:
Most már iPhone-ra is vannak jó programok, a Herora mindig is voltak. A Hero biztosan megy internet nélkül is, az iPhone-t nem próbáltam. Én a GPS alapján a Hero-t választanám, de ezt nem tudom megindokolni.Szum:
Az iPhone-t egyszerűbb kezelni. Erősebb vas. Sokat tud. Játékra kiváló.
A Herot akkor javaslom, ha szeretsz moddolgatni. Iszonyat testreszabható, sok hasznos programmal rá.Egyéni vélemény:
Én most Herot vennék vs 3G, mivel én szeretek szórakozni vele, hogy mindig nyújt valami újat, és főzik rá az új romokat, valamint egyedi megjelenésű.
Viszont! Valószínűleg 3GS-t vennék vs. Hero, mivel ha brake-elik a a 4.0-ás szoftot, akk valószínűleg nagyon jó készülék lesz, és később avul el, mint a Hero, (((Jut eszembe a Hero szabványos usb csattal rendelkezik, ami nagyon hasznos tud lenni!))). Ez a választás viszont drágább. Szóval én is bajban lennék, hogy mi legyen"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest