Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
redbiro #39367 üzenetére
Igen az nekem is tetszik, csak azt nem értem alapból még "mézeskalács" hajtja. Meg nekem kicsit böszme, igaz one x se kisebb sztem (utóbbit még nem tapogattam meg élőben)
+vmiért Sony-któl óckodtam eddig, bár ezen készüléket látva kicsit megenyhültem
Siofok: MIUI-hoz mértem milyen? gyorsabb, stabilabb? meg csak kíváncsiság kedvéért mennyivel jutalmazza a Quadrant?
-
TheProb
veterán
válasz
redbiro #39288 üzenetére
Felraktam én is azt a MIUI-t ami az aláírásodban van, de vmi nem oké a helykezelésével, mert pakoltam vissza az appokat titaniummal és folyamat írja ki h nincs hely... Átpakoltattam vele minden sd-re, de így se jó.. (bár alapból nem is kéne ilyen sd-re másolásokat csinálni..) jelenleg is 136/14MB a szabad.. Vkinek vmi ötlete?
-
Reaper
őstag
-
arpy17
tag
válasz
redbiro #36584 üzenetére
nemrég pont ezt részletezték (asszem Razorék), hogy attól, hogy s-off a készülék, még nem biztos, hogy rootolt rom van rajt, tehát nem 100% a root, csak az 100%, hogy volt már a készüléken rootolt rom, mert az s-off-ot csak úgy tudták megcsinálni, előfordulhat, hogy visszatettek rá valami gyárit, vagy annak látszót, hogy simán "gyári garis"-ként el tudják adni...
Biztos én is ezt tenném...
-
james008bond
őstag
válasz
redbiro #36524 üzenetére
Úgy, ahogy bármelyik másik rom telepítésekor...telepítéskor NE add meg egyből az accountodat, mikor rendszer feláll, akkor add meg, de vigyázz, mikor a jelszót írod be, alul bal oldalon lesz egy opció, hogy akarsz-e mentésből visszaállítani, bla bla, na ez alapesetben be van pipálva, vedd ki a pipát és utána OK.
-
james008bond
őstag
válasz
redbiro #36386 üzenetére
Azért nézd meg itt mit írtam neki: [link], ja és itt linket is adtam PZoley oldalához!
Azért kösz a hozzászólást! ( egyébként legutóbb azt kérdezte, elég-e ha ext partíciót tesz az sd-re, ami IGEN, elég, mert a többit a telepítendő rom megcsinálja ( kivéve persze PZoleynál, mert ott még elcseszheted az utólag felflesselt scriptel a romot...) és ha úgy csinálja ahogy leírtam, akkor még jó is lehet. Nálam is az.
-
-
rekid
addikt
válasz
redbiro #35602 üzenetére
1.30 (múlt heti) update után:
Ha kapok sms-t és főképernyőn rögtön válaszolnék is, van hogy behülyül a billentyűzet, fagyogat, tök más billentyuket nyom.
Másik: frissítésnél ennél is meg a 1.23 -nál is. Az első letöltés nem jó. Tehát feldobja hogy van frissítés leszedem, reboot telepitenem és hibát dob. Aztán törlöm leszedem megint reboot és telepíti simán.
Találkoztál ilyennel? -
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
redbiro #34547 üzenetére
Keresgéltem én googleben a magyar nyelvű oldal megvolt és a factory resetet mindig megcsinálom, plusz már ezerszer újra lett formázva a kártya, variáltam a partíciómérettel is ... nem értem.
Most már tök jól felmegy minden alkalommal, csak hiányoznak a plusz programok :-(
4ext recovery-t meg nem tudom feltenni mert nem érem el a netet a telóval, filekezelő nélkül meg nem tudok semmit telepíteni a kártyáról.
Sry hogy szétbénázom a fórumot
-
peter76bp
aktív tag
válasz
redbiro #34542 üzenetére
Először linux alól csináltam, aztán az újrapartícionálást már Hirens Boot CD-ről utána meg Win7 alól, mindkét esetben MiniTool Partition Wizard-al.
Lehet ez nem tetszik neki? Megcsinálom akkor linux alól újra ... sőt, megcsinálom először a CWM Advanced menüjéből, aztán ha nem jó akkor jön a linux
de mondjuk ha ez gond, akkor miért nem ír ki hibát sehol? Meg itt is írta valaki, hogy MiniTool-al csinálta és jó volt. Mindegy kísérletezgetek ... csak már bosszant
-
-
Skillet
addikt
válasz
redbiro #32464 üzenetére
nem kell másik sd, jó az az sd is amid van, csak erre az időre fogod használni. csak sokkal könnyebb hogy a már megpartícionált és adatokkal teli kártyádat nem gyalulod le a goldcard miatt, hanem egy üreset használsz, csak erre... gondolom én. de igazából nem nagy sztori.
-
Daanika
tag
válasz
redbiro #30850 üzenetére
Szia! van nekem is egy problemam, hogy fozott ROM van a desiren, de gariztatni kell, mert tulmelegszik. namost szamla garipapir van, de vissza kellene tenni a gyari romot.
nekem is CID erroral kiszall.
Mi az a goldcard? En XXL-GSMben vettem es leszedtem valami progit, es azt irja ki, hogy ro.carrier VODA-germany.
tudnal segiteni?
elore is koszi -
dombila
őstag
válasz
redbiro #30850 üzenetére
Én is SpeedShop-ban vettem 2010 májusban, nálam a carrier: HTC_EastEurope. Úgy tűnik
téged átb@sztaka tiéd nem független, kérdés, hogy a Speedshop tudta-e, hogy nem független a készülék.
Ha megvan a számlád ill. a garihegy, akkor IMEI-vel igazolhatod, hogy ez ugyanaz a teló, és cseréltesd ki.
Vagy csinálj egy Goldcard-ot és akkor mindegy és nincs macera a bolttal. -
dombila
őstag
válasz
redbiro #30850 üzenetére
Ne már! Honnan származik a telefonod? Ha belenézel a ZIP-ben lévő android-info.txt file-ba döbbenet mennyiségű CID-t támogat. Pont nincs benne a tiéd?
Esetleg nem független a telefonod? Akkor lehet még CID error, ekkor viszont GoldCard-al fog csak felmenni, ugyanúgy, ahogy a gyári állapotot visszaállító HTC-s PB99IMG.ZIP is.
-
pzoley
őstag
válasz
redbiro #30844 üzenetére
Igen, a sorrend jó, ezt a verziót tedd fel :
newest: 4EXTRecovery v2.1.0 RC1
-> Download to flash through HBOOT. Put it onto your sdcard, rename it to "PB99IMG.zip" and boot into bootloader
md5sum zip: 01de36dd58f5e5d726281893186097f9
Vigyázz mert van Desire CDMA verzió is !! -
mumk1
addikt
válasz
redbiro #28304 üzenetére
Szia Kozsó!!
Nyugtatónak kapsz tőlem néhány MIUI témát.
A Kobalt különösen jól néz ki.
@laccaa85:
Még az új 2.3.3-asban sincs Magyar nyelv és már nem is lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest