- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
hallador #154 üzenetére
Nincs nagy érkezésem a háború és békéhez, lényeg:
vmWare rendszermérnök vagy? Gratulálok, borzalmasan bonyolult dolog, nekem a munkám részének kb. 1%-át sem teszi ki, annyit kell foglalkozni vele.
"Na ja pláne, ha egy olyan nagyvállalathoz mész bemutatni, mondjuk, ahol nincs net, nincs 3g és nincs seemi sem (MVM)"
Az már aztán komoly egy cég, ahol se net, se 3g. Az meg még komolyabb, ha neked sincs.
-
access_denied
senior tag
válasz
hallador #146 üzenetére
A Macbook és egy üzleti notebook felhasználási terüelete egészen más. Te kritizáltál, hogy hogyan lehet a cikkben látható notit egy Macbookkal összehasonlítani, ehhez képest ott tartunk, hogy üzleti notit hasonlítunk össze Macbookal. Kissé nevetséges. Az ilyen notikhoz, mint ez a HP, nincs dokkoló, max port replikátor, mert ez sem üzleti célú noti.
Virtuális környezet. Abszolút életszerű, hogy egy egy diszkes rendszeren 8-10 virtuális gépet futtatsz. A diszk performanciád egészen biztonsan elégséges lesz, kimész az ügyfélhez, várjon, elindítom a szervereket és kb. fél óra múlva folytassuk a megbeszélést. Látszik, hogy soha nem voltál ilyen bemutatón. Prezentáció, vagy kapcsolódás VPN-en, akárhogy egy demó környezethez és ott be lehet mutatni lagmentesen, hogy miről szól a virtualizáció.
Ja, és nem csak vmWare Workstation létezik a világon. Szerintem nem volt közöd semmilyen OS X rendszerhez, ismeretanyagod kevés, és ez nincs párhuzamban azzal a magabiztosság amivel itt előadod magad.
És még mindig nem olvastad el azt a cikket sem amit linkeltem, pedig érdemes lenne javítani a látókörön.
-
access_denied
senior tag
válasz
hallador #111 üzenetére
"Ja ennyi erővel akkor hasonlíthatod az első notebookhoz is a többit nem? Mert azt nem az apple gyártotta."
Ennél a mondatodnál elbizonytalanodtam, hogy megéri-e egyáltalán válaszolni. Pusztán a kíváncsiság hajt, hogy ezzel a mondatoddal:
"Azért nem kellene itt trollkodni szerintem a szokásos apple f@szs@gokk@l, mert kb 10 éve még igaz volt ma nem az ennyi röviden. Nem rossz dolog a múltban élni, de ma már nem dívik...."
mire gondolsz?
-
access_denied
senior tag
Én is ezen a téren dolgozom és már csak az eszközök száma miatt is naponta találkozok vírosokkal. Félreértések elkerülése végett semmiképp sem szeretnélek meggyőzni, de a cikked után neked is ajánlom figyelmedbe a korábban is linkelt cikket.
-
-
access_denied
senior tag
válasz
ForRedGlory #89 üzenetére
Az jött ki.
De korábban elhangzott a nagy igazság, a szubjektív dolgokon vitatkozni nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest