- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz hallador #154 üzenetére
Nincs nagy érkezésem a háború és békéhez, lényeg:
vmWare rendszermérnök vagy? Gratulálok, borzalmasan bonyolult dolog, nekem a munkám részének kb. 1%-át sem teszi ki, annyit kell foglalkozni vele.
"Na ja pláne, ha egy olyan nagyvállalathoz mész bemutatni, mondjuk, ahol nincs net, nincs 3g és nincs seemi sem (MVM)"
Az már aztán komoly egy cég, ahol se net, se 3g. Az meg még komolyabb, ha neked sincs.
-
access_denied
senior tag
válasz hallador #146 üzenetére
A Macbook és egy üzleti notebook felhasználási terüelete egészen más. Te kritizáltál, hogy hogyan lehet a cikkben látható notit egy Macbookkal összehasonlítani, ehhez képest ott tartunk, hogy üzleti notit hasonlítunk össze Macbookal. Kissé nevetséges. Az ilyen notikhoz, mint ez a HP, nincs dokkoló, max port replikátor, mert ez sem üzleti célú noti.
Virtuális környezet. Abszolút életszerű, hogy egy egy diszkes rendszeren 8-10 virtuális gépet futtatsz. A diszk performanciád egészen biztonsan elégséges lesz, kimész az ügyfélhez, várjon, elindítom a szervereket és kb. fél óra múlva folytassuk a megbeszélést. Látszik, hogy soha nem voltál ilyen bemutatón. Prezentáció, vagy kapcsolódás VPN-en, akárhogy egy demó környezethez és ott be lehet mutatni lagmentesen, hogy miről szól a virtualizáció.
Ja, és nem csak vmWare Workstation létezik a világon. Szerintem nem volt közöd semmilyen OS X rendszerhez, ismeretanyagod kevés, és ez nincs párhuzamban azzal a magabiztosság amivel itt előadod magad.
És még mindig nem olvastad el azt a cikket sem amit linkeltem, pedig érdemes lenne javítani a látókörön.
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
válasz hallador #111 üzenetére
"Ja ennyi erővel akkor hasonlíthatod az első notebookhoz is a többit nem? Mert azt nem az apple gyártotta."
Ennél a mondatodnál elbizonytalanodtam, hogy megéri-e egyáltalán válaszolni. Pusztán a kíváncsiság hajt, hogy ezzel a mondatoddal:
"Azért nem kellene itt trollkodni szerintem a szokásos apple f@szs@gokk@l, mert kb 10 éve még igaz volt ma nem az ennyi röviden. Nem rossz dolog a múltban élni, de ma már nem dívik...."
mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Én is ezen a téren dolgozom és már csak az eszközök száma miatt is naponta találkozok vírosokkal. Félreértések elkerülése végett semmiképp sem szeretnélek meggyőzni, de a cikked után neked is ajánlom figyelmedbe a korábban is linkelt cikket.
-
-
access_denied
senior tag
válasz ForRedGlory #89 üzenetére
Az jött ki.
De korábban elhangzott a nagy igazság, a szubjektív dolgokon vitatkozni nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest