Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz stevve #152 üzenetére

Pontosan így van, amint az alma-t egy PC-nek tekintjük (hiszen ők alkották meg a fogalmat magát is), akkor már is kiderül, hogy nem egy külön világ, csak máshogy gondolnak dolgokat.

(#153) access_denied

A Macbook és egy üzleti notebook felhasználási terüelete egészen más.

Ezt tudjuk, és akkor most?

Te kritizáltál, hogy hogyan lehet a cikkben látható notit egy Macbookkal összehasonlítani, ehhez képest ott tartunk, hogy üzleti notit hasonlítunk össze Macbookal.

Ezt amúgy tuti nekem akartad írni? Vagy nem tudom, ki hasonlította a MacBook-ot egy üzleti géphez? Vagy tőlem láttál ilyet itt? Szerintem nem nekem akartad ezt írni.

Virtuális környezet. Abszolút életszerű, hogy egy egy diszkes rendszeren 8-10 virtuális gépet futtatsz.

Igen az jelenleg az egy terás 850 Pro ssd-men van egy Hyper-V, és egy VMware vSphere 6 környezet is. Mi a probléma vele?

A diszk performanciád egészen biztonsan elégséges lesz, kimész az ügyfélhez, várjon, elindítom a szervereket és kb. fél óra múlva folytassuk a megbeszélés. Látszik, hogy soha nem voltál ilyen bemutatón.

Egy ha már minősítesz érts hozzá, ha nem értesz hozzá, akkor meg ne minősíts, mivel jelenleg VMware rendszermérnök vagyok, és 6 éve VCP lehet logy többön voltam mint Te, de ha már ekkor a mellény mesélj már neked milyen tapasztalataid vannak Virtualizáció terén mert látom szaki vagy...

Prezentáció, vagy kapcsolódás VPN-en, akárhogy egy demó környezethez és ott be lehet mutatni lagmentesen, hogy miről szól a virtualizáció.

Na ja pláne, ha egy olyan nagyvállalathoz mész bemutatni, mondjuk, ahol nincs net, nincs 3g és nincs seemi sem (MVM) pl. Na ott hogyan valósítod meg ezt? Mert voltam 3 - 4ilyen cégnél, ahol azt mondták, hogy akkor szeretnék látni a rendszert, meg nyomogatni is, de sem erőforrást nem adnak, sem pedig vpn nincs, akkor jön a notebook.

Ja, és nem csak vmWare Workstation létezik a világon.

Meséld el szépen, hogyan futtatsz egy MMU környezetet más kettes típusú virtualizáción, úgy, hogy a 64 bites virtuális gépek is fussanak virtualizálva. Kérlek, mert izgatott vagyok.

Szerintem nem volt közöd semmilyen OS X rendszerhez, ismeretanyagod kevés, és ez nincs párhuzamban azzal a magabiztosság amivel itt előadod magad.

Na akkor olvass vissza, vagy a lustaság fél fikázás.

És még mindig nem olvastad el azt a cikket sem amit linkeltem, pedig érdemes lenne javítani a látókörön.

Te is jós vagy a másik maces kollégádhoz hasonlóan, mert szerintem Neked fingod nincs a virtualizációról ez 100 km-rről látszik, de ne aggódj nem vagy egyedül, a hülyeség erősít, csak nem biztos, hogy jó a vége.

[ Szerkesztve ]

The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák