- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz Hopkins95 #94 üzenetére
Hülye kérdés lesz, de miért játszana bárki is laptopon, főleg ilyen MBAir stílusún? egyszerűen nem arra van... ez így elég hülye érv a Win mellett.
Én elhiszem, hogy van akinek különböző okok miatt Win-re van szüksége, azt viszont nem hogy átlag napi használatra jobb lehet a Win az OsX-nél. Egyszerűen sokkal gördülékenyebb, simább és egyértelműbb az utóbbi.
Az hogy a gyártók Apple áron akarják adni az ultrabookokat az egy dolog, a sokkal nagyobb baj, hogy nem valószínűleg nem igazán értik mitől jobb az apple és mitől tudja eladni a saját cuccait. Anno rengeteget szívtam a win-es NB-kkel, driver problémák, nem úgy ment ahogy kellett volna, stb. MBP-n ilyen nincs. Amit a többi gyártó elhanyagolhatónak tart és cserélget (pl touchpad, camera, kijelző) az az almánál stabil és hoz egy bizonyos minőséget ami alá nem igazán mennek.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Gyúrósok ide!
- Apple notebookok
- Autós topik
- E-book olvasók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest