Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

"Összességében: ha most kéne notit vennem, valszeg eladnám az asztali gépem, és mindenképp beruháznék egy ilyenre, el tudnám képzelni az asztalomon."

Ha nem játszol (újabb játékoknál úgy is "karesz") bőven elég a 6730s szvsz. Max 150k. A proci ugyanazt tudja, és majd mindenben megegyezik. Az Opel nálam a turbós kalibránál kezdődik.:DDD. persze, nincs ilyenem, csak a rokonoméval mentem.:D.

• Geller72

veterán

..Most áruló leszek..:DDD....."Első benyomásom az volt: ilyet még nem fogtam. Valami hihetetlen masszívnak tűnik a szerkezet,"..Nekem egy HP 6730s van egy T4200-al..erről írok most. De pont ismét egy T42-t telepítek. Ezer éves sólyom, 2004-es, Centrino-s...fogtál már ilyet? Na, ez a masszív. Fém LCD keret..fém alsó keret...amennyiben a magnézium ötvözet az. Nem műanyag, gagyi patentek..hanem fém.

Szeretem a HP-t. Teljesen véletlenül nagyon sokkal volt/van/lesz dolgom. Nálam most egy HP Kayak XM600 kétutas (két procis) pc, egy pici 1400-as tua iPAQ i815-ös mini pc, valamint a noti van, nemrég vitték el az XW6400-at, két db ES quad xeonnal, nyolc magocskával..:D. Ezeken kívül vannak itthon más gépek is, de összességében elmondhatom, hogy nagyon meg vagyok elégedve velük, főleg support terén. Éjjel egykor (!!!) volt online (USA) support, amikor a kétutas 6400-as workstationnal raid problémáim voltak, online chat formájában. Nem hittem a szememnek, amikor ráklikkeltem.:DDD. Azt tudom mondani, hogy egyedül a nyomtatóit (főleg az all in-t) és a fényképezőit kerülöm. De pc-ben és főleg szerver fronton nagyon ott vannak. A 6400-hoz 3 év 24 órás helyszíni kiszállásos világgarancia volt..:DDD. Igaz, egy olyan gép 8 kilónál kezdődik.

A cikk tetszett, bár az eleje kissé olyan volt, mintha a HP ezért fizetett volna neked..:DDD (vagy a PH-nak)

Új hozzászólás Aktív témák