- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Kerlek mondjatok, hogy csak hallucinalom azt a 262K-s panelt. 2020-ban. Vagy ezt most komolyan kellene venni ? Egyaltalan ki az az utolso garazs gyarto , aki kepes 262K panelt gyartani meg ? Konkretan nem vagyok hajlando elhinni, hogy ilyen kijelzot lehet meg penzert venni.
-
azbest
félisten
Rendezvényen inkább átlátszó telepromptert használnak.
De a termék oldalán is szépen leírják, meg már itt többen is leírtuk, hogy például mikor hasznos. Akinek nem hasznos, annak nem kell. Rétegtermék
(#6) Duree
hát, az ingyenhez képest drága, de egyáltalán nem elrugaszkodott. Az tényleg fura, hogy a gyengébb kijelzőt a touch miatt drágábban adják, de igazából az fura, hogy miért gyengébb a kijelzője. Azt, hogy kvázi tabletként is lehet egy type-c kábel segítségével használni a laptopot, az lehet megéri egyeseknek, ha pont erre van szüksége.300 dolcsis laptoppal nem igazán vagy előrébb azzal, ha most már két nem megfelelő eszközöd van. Persze hálózaton keresztül össze lehet gányolni szoftveresen (Barrier [link] - multiplatform vagy ms mouse without borders [link] - win only), hogy az egér és a billentyűzet oda -issza mászkálhasson és copy-paste valamennyire működjön. De akinek rendes második monitor kell, annak nem jó. Ha már alternatív másodeszöz, egy widi képes tablet is jobb lehet egy második laptopnál akkor már.
Btw, van egy régi prestigio p3154 képernyőm [link] , de mivel csak 1280x800 és fali tápot kell beledugni, így nem igazán praktikus.
-
zetor2000
őstag
Szerintem se.
De én rendezvényen, egy pulpituson álló előadónak is el tudom képzelni, hogy jó lehet, mint megjelenítő. Aki általában háttal áll a vászonnak, vagy félig háttal. Vagy ide-oda beépítve. Úgy értem, hogy mondjuk rendezvényes eszközökbe, vagy olyan csomagba, ami ilyesmi célokat szolgál. -
Gargouille
őstag
Nálunk a cégnél felmerült még régebben, hogy milyen jól jönne egy-két hordozható monitor, mert sokszor volt, hogy kollégák kimentek valahová valami kis sufnituning szerverhez és a helyszínen derült ki, hogy se monitor se semmi nincs mellette. Ilyesmi célra is el lehet képzelni például.
-
flashpointer
őstag
Inkabb ebbe a termekvonalba tudnam elkepzelni a hajtogathato kijelzot mint a telefonokban, osszecsukva A4 meretu, elfer barhol, kihajtva meg van egy 22-es monitorod ami a laptopokenal fenyevekkel kellemesebb.
-
Piftuka
veterán
Véletlen, hogy gyors egymásutánban két vonatkozó cikk is megjelent itt a PH! oldalán, vagy ez egy teljesen új terméktípus a monitorok piacán?
-
azbest
félisten
Abszolút használható lehet, ha valaki nem a megszokott helyén dolgozik, hanem hotelből vagy ideiglenesen más irodájából. Nem mindig triviális, hogy van ott is képernyő, amit lehet használni.
Pár hónapja volt ilyen időszakom, amikor megváltás lett volna egy külső monitor pluszban, mert a noti képernyőjén nem tudok egyszerre annyi mindent nézni, amire szükségem van.
Már a régi windows 10et-t is futtató tabletemet is előkorotram, hogy wireless displayként esetleg használhassam, de kiderült, hogy valamelyik w10 update megvonta a támogatást a készülékeimre. -
Nem értem ezt a termékvonalat minek a hordozható kijelző ami ráadásul még kicsi is hiszen a notikban is ilyen méretű van. A 260 dollárhoz teszek hozzá még és veszek egy notebookot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az IPS paneles újdonságok a mini HDMI mellé dupla Type-C-t kaptak, és az áraikkal sem estek át a ló túlsó oldalára.
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- eladó Dell U3224KBA 6k
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest