- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz -Skylake- #11 üzenetére
Mondjuk arra amire mi régebben gondolkodtunk ilyenben, akár egy EGA monitor is tökéletesen elég lett volna. Nem mint teljes értékű monitort kell nézni, hanem mint egy céleszközt, arra meg elfogadható így is szerintem.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
-
-Skylake-
addikt
Kerlek mondjatok, hogy csak hallucinalom azt a 262K-s panelt. 2020-ban. Vagy ezt most komolyan kellene venni ? Egyaltalan ki az az utolso garazs gyarto , aki kepes 262K panelt gyartani meg ? Konkretan nem vagyok hajlando elhinni, hogy ilyen kijelzot lehet meg penzert venni.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
azbest
félisten
Rendezvényen inkább átlátszó telepromptert használnak.
De a termék oldalán is szépen leírják, meg már itt többen is leírtuk, hogy például mikor hasznos. Akinek nem hasznos, annak nem kell. Rétegtermék
(#6) Duree
hát, az ingyenhez képest drága, de egyáltalán nem elrugaszkodott. Az tényleg fura, hogy a gyengébb kijelzőt a touch miatt drágábban adják, de igazából az fura, hogy miért gyengébb a kijelzője. Azt, hogy kvázi tabletként is lehet egy type-c kábel segítségével használni a laptopot, az lehet megéri egyeseknek, ha pont erre van szüksége.300 dolcsis laptoppal nem igazán vagy előrébb azzal, ha most már két nem megfelelő eszközöd van. Persze hálózaton keresztül össze lehet gányolni szoftveresen (Barrier [link] - multiplatform vagy ms mouse without borders [link] - win only), hogy az egér és a billentyűzet oda -issza mászkálhasson és copy-paste valamennyire működjön. De akinek rendes második monitor kell, annak nem jó. Ha már alternatív másodeszöz, egy widi képes tablet is jobb lehet egy második laptopnál akkor már.
Btw, van egy régi prestigio p3154 képernyőm [link] , de mivel csak 1280x800 és fali tápot kell beledugni, így nem igazán praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Szerintem se.
De én rendezvényen, egy pulpituson álló előadónak is el tudom képzelni, hogy jó lehet, mint megjelenítő. Aki általában háttal áll a vászonnak, vagy félig háttal. Vagy ide-oda beépítve. Úgy értem, hogy mondjuk rendezvényes eszközökbe, vagy olyan csomagba, ami ilyesmi célokat szolgál.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Gargouille
őstag
Nálunk a cégnél felmerült még régebben, hogy milyen jól jönne egy-két hordozható monitor, mert sokszor volt, hogy kollégák kimentek valahová valami kis sufnituning szerverhez és a helyszínen derült ki, hogy se monitor se semmi nincs mellette. Ilyesmi célra is el lehet képzelni például.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
flashpointer
őstag
Inkabb ebbe a termekvonalba tudnam elkepzelni a hajtogathato kijelzot mint a telefonokban, osszecsukva A4 meretu, elfer barhol, kihajtva meg van egy 22-es monitorod ami a laptopokenal fenyevekkel kellemesebb.
-
Piftuka
veterán
Véletlen, hogy gyors egymásutánban két vonatkozó cikk is megjelent itt a PH! oldalán, vagy ez egy teljesen új terméktípus a monitorok piacán?
"Aquila non captat muscas."
-
azbest
félisten
Abszolút használható lehet, ha valaki nem a megszokott helyén dolgozik, hanem hotelből vagy ideiglenesen más irodájából. Nem mindig triviális, hogy van ott is képernyő, amit lehet használni.
Pár hónapja volt ilyen időszakom, amikor megváltás lett volna egy külső monitor pluszban, mert a noti képernyőjén nem tudok egyszerre annyi mindent nézni, amire szükségem van.
Már a régi windows 10et-t is futtató tabletemet is előkorotram, hogy wireless displayként esetleg használhassam, de kiderült, hogy valamelyik w10 update megvonta a támogatást a készülékeimre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem értem ezt a termékvonalat minek a hordozható kijelző ami ráadásul még kicsi is hiszen a notikban is ilyen méretű van. A 260 dollárhoz teszek hozzá még és veszek egy notebookot.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest