- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
dBLOOD
tag
Én szerencsére nem találkoztam még magyarra szinkronizált játékkal, remélem nem is fogok, filmeket is utálok szinkronnal nézni. Semmi bajom a magyar nyelvvel, csupán szeretem az eredeti hangot hallani, arról nem is beszélve hogy mennyire sz@r egy-egy film magyar szinkronja az eredetihez képest. A rosszul kiválasztott szinkronhangok még a kisebbik probléma, ennél sokkal komolyabbak a gusztustalan fordítási hibák, illetve olyan esetek amikor a fordításés a szinkronhang megfelelő, csupán az elhangzott magyar kifejezés nem illik a szövegkörnyezetbe.
A feliratok.hu és hozzá hasonló oldalakat és azok "bedolgozóit" szerintem ne bántsuk, minden tiszteletem az övék hogy van idegzetük nekiülni egy-egy feliratnak, még ha néhol förtelmesen ocsmány és/vagy ostoba is az eredmény.
Szükség van a magyar szinkronra, a minőségével azonban komoly problémák vannak. Mindenesetre én személy szerint örülnék ha látnék néha feliratos filmeket is a tévében, nem csak a "kultúráltabb" tv-csatornákon, hanem a kereskedelmi csatornákon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest