Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
A google segédet kikapcsoltam, de a képernyő alján tartva egy rövid ideig és felfelé suhintva csak előjön a google segéd. (kikapcsoltan és a g.kereső sáv is) Meg lehet ettől valahogy szabadulni?
-
Ablakos
őstag
Csatolt készülék alkalmazás működik valakinek? A win10-hez szeretném kapcsolni. Wifi hálózaton kapcsolódik, úgy tünik minden jó, de sem sms, se fénykép/media fájlok nem jelennek meg a PC-n. ( bluetooth nincs a PC-n)
-
Ablakos
őstag
A BlackPie 9/9.1 (számomra egyetlen ismert) sötét téma mintha végre normálisan működne 10 Emui alatt. (csökkentett funkciókkal indult)
Legalábbis még nem találtam zavart. -
Ablakos
őstag
Megadata magát az ujjlenyomat olvasó. Nem reagál semmire. Van értelme javíttattni?
-
Ablakos
őstag
válasz
baganyviktor #699 üzenetére
Nincs elég bajuk, most még követelődzünk is
-
Ablakos
őstag
Hát egyszerűen nem találom ezt a rendszergazda módot. Biztonság és adatvédelem alatt keresem, de semmi. Ezt a "ránéz és nem kikapcsol" hülyeségtől akarok megszabadulni.
-
Ablakos
őstag
Nova launcert használok. Nem tudom, hogy ez miatt vagy máshol kell keresnem a megoldást. Az a nem kívánt jelenség van, hogy ha a telefon képernyő (15 sec-re állítottam) elhalványodik a teljes kikapcsolás előtt, akkor a készülék előtt akár kéz vagy fejmozdulatra visszakapcsolja a kijelzőt. 30-40 cm re van a fejem és ha megmozdulok visszakapcsol. Lehetséges ettől megszabadulni?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #690 üzenetére
Jól megszivatott a feketeség.
-
Ablakos
őstag
Újabb kérdésem van. Kértem DIGI kártyát és telefonálásra tökéletes Nógrád megye közelében. Viszont NET egyáltalán nincs. Keresgéltem, de nem találta, hogy hol kell állítani a telefonon, hogy legyen mobil net?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #685 üzenetére
Köszönöm, végig nyekeregtem, de nem lett jó. Feltettem a nem lite-ot. Az működik.
-
Ablakos
őstag
Nem tudom mit tekergettem el, de a messenger lite egyáltalán nem jelez üzeneteket. Nem vagyok sohasen látható, de a célzott személyes üzenetnek azért jeleznie kellene. Tud valaki segíteni?
-
Ablakos
őstag
Melyik a legutolsó biztonsági frissítés? Nekem augusztust mond.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #638 üzenetére
A szoftver garancia (nekem elég viccesnek hangzik) ilyen esetekre vonatkozik?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #633 üzenetére
Elnézést, nem tudtam ezt az infót.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #626 üzenetére
Amit ajánlottál, Nova. Nosza ismét megy vissza.
-
Ablakos
őstag
A főképernyőkön a lefelé suhintás gesztus előhozza az Ajánlások/keresés funkciót. Számomra rendkívül idegesítő. Lehet ezt valahogy hatástalanítani? (9.1.0.329)
-
Ablakos
őstag
válasz
koxminator #602 üzenetére
Eddig nem találtam hibát ebben a témában. Esetleg valaki konkrétan tud hiányosságot?
-
Ablakos
őstag
válasz
zsida.kornel #583 üzenetére
Honor V 10 is megkapja?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #577 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #574 üzenetére
Play Store mutatott egy Black Pie Theme 9/9.1 EMUI Honor témát. (Ráadásul valamikor megvettem 0ft -ért, csak elfelejtettem.
No, ez úgy tünik végre normálisan üzemel.
-
Ablakos
őstag
9.1 EMUI van a telefonon, de még mindig nem találtam egy korrekt sötét témát. Hol itt rossz, hol ott rossz a témám. (láthatatlan menü pontok stb.) Tud valaki egy korrekten működő sötét támát?
-
Ablakos
őstag
Köszi mindenkinek. A zaklatásszűrőt viszont nem találom
-
Ablakos
őstag
Az SMS -ek között van egy "tiltottak" lehetőség. Ilyenkor egyáltalán nincs értesítés a választott számról. Ilyenkor végleg elveszik az üzenet vagy valahol tárolódik a telefonban?
-
Ablakos
őstag
A Honor az huawei - nek számít? Elég közel laknak.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #538 üzenetére
Igen, köszi. Megtaláltam a speciális beállításokban a kapcsolődők számát. Default 1 user volt.
-
Ablakos
őstag
A hotspot beállítás csak (egyidőben) egy eszköz számára tud hálózati megosztást? Egyáltalán lehetséges több felé osztani a hálózatot?
-
Ablakos
őstag
válasz
zsida.kornel #527 üzenetére
Szintén vagy 20 országot hoz fel.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #523 üzenetére
Csak szervíz tudja IMEI alapján megmondani a telefon régióját?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #519 üzenetére
Ennek van vezeték nélküli töltője?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #511 üzenetére
Úgy emlékszem G.glass 3 típusú üvege van. Tehát nem 6-os üveg.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #474 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #472 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #469 üzenetére
Én mindig letöltöm, de az Xda link is elég. Köszi.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #455 üzenetére
Köszönöm, teljesen világos.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #453 üzenetére
Ha aktiválom a témát megkérdezi, hogy a magazin feloldást megőrzőm-e. Mit jelent ez?
-
Ablakos
őstag
A HiSearch alkalmazást lehetséges kiiktatni? A home oldalon a lefelé suhintás (véletlenül) mindig felhozza. (pie)
-
Ablakos
őstag
Elég új nekem a 8-9 android biztonsága. Van egy profil kezelő alkalmazásom, amelyik váltáskor mindig engedélyt kér, hogy ki illetve bekapcsolja a bluetooth-t. (popup ablak felugrik)
(úgy tudom a bluetooth root nélkül is kapcsolható alkalmazásból)
Nem lehet ezt valahogy örök érvényűvé tenni? -
Ablakos
őstag
tárcsázó => beállítások => gyorstárcsázás. Az ide beillesztett kontaktot hol találom, mint gyorsan felhívható kapcsolatot?
-
Ablakos
őstag
Olvastam egy viszonylag egyszerű módszeres root megoldást a legfrissebb 9-es verzióra. Az érdekel, hogy a banki alkalmazások engedik-e használni-e így a rootolt telefont? (A gps, mobilnet automatikus ki-be kapcsolása jó lenne)
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #380 üzenetére
Nagyon jó lett!
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #368 üzenetére
Hol lehet sötét hátteret beállítani a rendszerbeállítások alatti elemekre? Témák csak a hátteret baszkurálják, ami engem nem érdekel.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #302 üzenetére
Újraindítás után is maradt az egyedi feature.
0.5X lesz a beállítás, ez még elég fürge animáció. -
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #300 üzenetére
Nem. Manuálban használom. Ha 0.5 -re (vagy bármilyen nagyobbra) állítom az animációt a fejlesztői módban, akkor nem változik a fényerő. Csak kikapcsolva szarakodik.
(De rohadjon el, egész délután ezt a szart nyomogattam.)
-
Ablakos
őstag
Elég fura dolgot tapasztaltam. Fejlesztői módba léptem, mert ki akartam kapcsolni redszer szinten az animációkat (gyorsabb a telefon, meg nem is adok ilyen csili-vilire )
Így viszont: ha belépek egy alkalmazásba (gmail, keep, gyári üzenetek és tárcsázó apk.) úgy 1-2 másodperc után kb.5-10% -al kisebb fényerőre kapcsol a telefon. Ha kilépek a home -ra visszaáll az alap fényerősség.
Animáció valóban nincs, de nem várt hatást kaptam cserébe. -
Ablakos
őstag
Rendszeresen 10-20 másodpercenként egy toast üzenet jelenik meg alul. "Engedélyezési hiba!"
Elég idegesítő, de hogy tudhatom meg az okát? -
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #281 üzenetére
Oh, ez tényleg jó. Nem jutott eszembe a haszna. Thx.
-
Ablakos
őstag
A navigációs sávon ujjhúzásra mini képernyő mód jön elő. (jobbra, balra) Lehet ezt valamire használni?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #277 üzenetére
Az a tweaker melyik alkalmazás? Nem ismerem.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #275 üzenetére
Akkor átugorják a 8.1-et.
-
Ablakos
őstag
A rootolás garancia vesztést jelent ennél a telefonnál?
-
Ablakos
őstag
Alapból van két Sim eszköz alkalmazás a telefonon. Bármelyikre nyomok "Nincs szim eszköz menü" értesítést ad és aztán semmi. Mire valók ezek az appok?
-
Ablakos
őstag
Nem hajszolódom, de nekem semmi sem jön frissítésnek. Vagy van többféle telo?
-
Ablakos
őstag
válasz
sharkypeti #259 üzenetére
Mit jelent, hogy OTA?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #252 üzenetére
Csak a google fiók van kiválasztva (Összesen: 25 az inteligens összvonás után )
-
Ablakos
őstag
Na ez hátha
49 db kapcsolatom van a google címtárban. Más telefonnal működik a szinkron. A Honor telefon csak 25 db-ot listáz. (A lista beállítás természetesen google account. Szinkronizálás sikeres. ) Nem értem hova tűnnek a kapcsolatok? -
Ablakos
őstag
Az értesítési hangokat lehet külön kezelni? Az sms és mail hangokat szeretném különböző hangokkal hallani.
-
Ablakos
őstag
Mágneses autós tartóban próbálta valaki? Oda vonzza ezt a telefont?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #234 üzenetére
Van értelme az üvegfóliának? Törési teszteken püfölik mindenféle fémtárggyal és nem törik.
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #216 üzenetére
Van olyan ("okos")tok, ami lezárja a telefont, ha behajtom? (Huawei Mediapad M5 -nek nagyon király a gyári tokja.)
-
Ablakos
őstag
Az ujjlenyomat érintése nem lassú/nehézkes(ebb), mint a honor 10-nek vagy más huawei telefonoknak? Videós tesztekben néha utalgatnak erre, de inkább adok a valóban használók véleményére.
-
Ablakos
őstag
A dual sim konkrétan ezen a típuson mit is jelent? Van egy "standard" nano sim és egy csak nethez való nano sim (Hypernetes) kártyám. Egyszerre is működik a két kapcsolat vagy csak külön-külön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest