- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honor_HU
Hivatalos
Köszönjük szépen a kérdéseket, továbbítottuk az összeset a termékfelelősöknek, rövidesen jönnek a válaszok és a nyertesek!
-
dezz
nagyúr
Látom, erről lecsúsztam, de az lett volna a kérdésem, hogy miért kerül Magyarországon majdnem annyiba a 128GB-os változat, mint a P20, ellentétben a világ többi részével, különös tekintettel arra, hogy a P20 Lite olcsóbb kijelzőpaneljét használja és egyéb területeken is kisebb a tudása? (Kivéve magát a SoC-t.)
-
MNMLSP
csendes tag
Meg 2 kérdés eszembe jutott időközben.
- Érdekelne hogy a Magyaroroszágra szánt modellek esetén miért marad ki az alap hátlapvédő tok? Tudomásom szerint a külföldi modellek esetén az alapcsomag részét képezi.
- A teszteken azt írták hogy a kijelző fényereje nem éri el az 500nit-es értéket. Ez ugye e napfényben nem feltétlenül elegendő. Kérdésem, hogy a panel fizikailag erre képes csak, vagy esetleg szoftveresen van korlátozva a jobb üzemidő érdekében? -
szkaroly
senior tag
Tervezik-e esetleg előlapi üvegfólia használatát gyárilag a jövőben? A 2.5D-s üveg miatt méretben megfelelő vedőfólia beszerzése (különösen a megjelenés utáni 1-2 hónapban) meglehetősen problémás, sokszor 2-3 db kipróbálása is szükséges mire valamelyik megfelelő lesz.
-
rbgm
csendes tag
Ha az segít, akkor leírom angolul is egyből:
Az én kérdésem: mikor várható tőlük 5 collnál kisebb, de fullHD felbontású, közép- vagy felsőkategóriás telefon, kiváló kamera rendszerrel?
Vagy ha egyelőre ez nincs tervben, mire lenne szükség ahhoz, hogy betervezzék?
(UI: sajnos nincs olyan hosszú hüvelykujjam, hogy egy kézzel bírjam használni a mostani telefonokat - bár nekem ez továbbra is alap igényem ... lenne)
Köszönöm előre is a választ! :-)
My question is: when may we expect from you a middle or high class smartphone with screen size smaller than 5 inch, but with full HD resolution, and excellent camera abilities?
Or if it is not yet scheduled, what is needed for you to put it into your roadmap?
(PS: unfortunately I don't have a thumb long enough to use the current smartphones with single hand - although it ... would be my basic requirement)
Thank you for your answer in advance!
-
zsolt320i
senior tag
A következő kérdésékre érdekelnének a válaszok:
-Tervezik e az androidaautót működővé tenni?
-fotóméretnél tervezik e 16:9-es formátumot válaszhatóvá tenni?
- Várhatóan meddig fogja a készülék megkapni az Android frissítéseket?
(Különös tekintettel a biztonsági frissítések gyakorisága érdekelne)
- A több fórumon/tesztben jelzett túlmelegedési (Pl. Benchmarkok során, stb.) és rövid üzemidő problémák okáról lehet e tudni valamit; továbbá érdekelne hogy milyen formában és mikor tervezik ezt javítani?
- Egy csúcskészülék kamerájából miért marad ki a képstabilizálás?
- Érdekelt korábban a HONOR View 10-es készülék, mely hónapokig nem került hivatalos Magyarországi forgalomba. Szerettem volna vásárolni; és a HUAWEI/HONOR support hivatalos válaszában az szerepelt, hogy amennyiben pl.: Németországban vásárolom hivatalos viszonteladótól; akkor a Magyarországon nem tudom érvényesíteni a garanciát. Mi az oka annak, hogy itthon nem tudom a garanciát érvényesíteni egy eleve Európai piacra szánt és Európában megvásárolt modell esetén?
Megtisztelnének a válaszaikkal. Köszönöm. -
törölt tag
Három kérdésem:
- A Honor 10-nek lesz Pro/Plus változata, ahogyan a P szériánál?
- Ha lesz Lite változata a Honor 10-nek, akkor azon szintén lesz betüremkedés, vagy sem?
- Lesz egy "játéksarok" (nem a gyereksarokra gondolok) azon a Huawei/Honor készülékeken, amelyek GPU Turbo módot kapnak, ahhoz, hogy a játékélményt fokozzák? (Tehát a frissítéseket, vásárlásokat, játéktárat, stb. onnan lehetne elérni.) -
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
A honor10 kapcsàn:
A túlmelegdési gond szoftveresen orvosolható-e?
Az Ai kapcsàn van-e valamilyen hovatalos dokumentàció, hogy rögzít-e személyes adatokat és ha igen, akkor ki és hogyan tàrolja?
Napszemüvegben jól làtható-e a kijelző? (Pl. Autóban ülve gps-ként hasznàlva).
A mennyire csùszos a készülékhàz?
Az android biztonsàgi részét meddig frissítik?Köszönöm a lehetőséget.
-
pete_21
addikt
- Meddig lesz várhatóan szoftveres támogatás mind Android verziók, mind biztonsági frissítések tekintetében?
- Terveznek-e szoftveresen javítani a kamerán, és a telefon üzemidején?
- Terveznek-e a háztól házig garanciafutárt a szervizhez?
- A jövőben előre láthatólag a Honor csúcsmodellek esetében szándékoznak-e kiemelt figyelmet fordítani a kamerának?
- Mik lehetnek a legfontosabb fejlesztési irányelvek, amik a Honor keszülékeket kiemelik a többi gyártó készülékei közül? Milyen előnyöket élvezhetnek majd a Honor tulajdonosok (amit esetleg más tulajdonosok nem) ? -
Aspecter
csendes tag
Miért van szükség az üveg hátlapra, illetve miért erőltetik azt a Honor, Honor 10, és immár a Huawei készülékeknél is, a vezeték nélküli töltés hiányában?
-
m1lan
őstag
- Várható a jövőben, hogy a Honor 8-féle "okosgomb" funkció a jövőben valamilyen formában visszatér a készülékekbe?
- Tervben van esetleg, hogy a Honor Magic-hez hasonlóan piacra dobnak AMOLED kijelzővel felszerelt készülékeket?
- A későbbiekben mely területeken várható a mesterséges intelligencia megjelenése a Honor készülékekben a kamerán, illetve fotózáson kívül?
- Mely Honor készülékek kapják meg a GPU Turbo funkciót a jövőben? Milyen szoftveres módosítást takar pontosan ez a technológia?
- Kezdenek utat törni maguknak a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók. A Honor mely biometrikus azonosító továbbfejlesztésére fogja fektetni a hangsúlyt a közeljövőben?
- Nem tartanak attól, hogy házon belül a csúcskategóriás Honor készülékek a kedvezőbb árukkal elcsábítják a vásárlókat az aktuális Huawei P-szériától, ezzel "károsítva" az anyavállalatot?
- Milyen szempontok alapján választják ki az egyes régiókba (pl. Magyarországra) szánt készülékeket? -
törölt tag
Ha a P20 támogatja a Google ARCore-t, a Honor 10 miért nem? Vagy csak a listáról hiányzik : https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices ?
-
tibi970307
tag
Nekem a kérdésem az lenne, hogy miért maradt ki idén a microSD bővítési lehetőség? Illetve az előző szériákban is hybrid SIM tálca volt csak, ennek mi az oka? Nagyon hasznos lenne, ha tudnék használni két SIM kártyát és a tárhely miatt sem kellene aggódnom.
A következő kérdésem pedig hogy az ujjlenyomatolvasó mennyire pontos a Honor 8-hoz képest? Sok esetben nem tudom feloldani a H8-at ha egy kicsit is nedves az ujjam, míg a P10-nél ilyen probléma nem fordult elő.
Végül pedig a kijelző fényerejére vonatkozna. Vannak olyan készülékek, amelyek automata fényerőnél erős napsütésben magasabb fényerőt tudnak a manuálisan beállítható maximum értéknél. Ennek hardveres korlátjai vannak a kijelző esetén? Honor 8-nál is nehezen olvasható erős napfényben a kijelző.
-
amoartus
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott.
Az természetesen nem várható el egy ilyen árfekvésű telefonnál, hogy OLED kijelzőt kapjon, az viszont szoftveresen megoldható, hogy a színhőmérséklete hasonló legyen a az OLED kijelzőkéhez. Tudtommal ezt jelenleg csak Root-olt készülékeken lehet beállítani. Lehetséges volna a Honor 10-hez olyan frissítést kiadni, amivel állítható lenne a képernyő szín- és kontrasztbeállítása? Valószínűleg sokat javítana az IPS panelen, már csak azért is, mert a Honor 10-en látott kékesebb színvilág nem túl pihentető a szemnek. -
amoartus
csendes tag
Nekem a GPU Turbo technológiával kapcsolatban lenne kérdésem. Ha minden igaz, akkor ezt a frissítést a Honor 10 is meg fogja kapni.
Amikor a Honor Play-ről néztem teszteket, feltűnt, hogy az Antutu - a GPU Turbo ellenére - hasonló benchmark értéket hozott ki, mint a Honor 10-nél. Ez azért lehetséges, mert az Antutu által futtatott tesztet nem érzékelte a szoftver olyanformán grafikus tartalomnak, hogy a GPU Turbóval növelje a GPU teljesítményét? Lehetséges lenne a jövőben nem csupán játékoknál, hanem minden grafikus tartalomra (például képszerkesztő szoftverekre) kiterjeszteni ezt a technológiát?
A GPU Turbo nem csupán megnöveli a GPU teljesítményét, de a melegedését is csökkenti. A GPU Turbo frissítés javít majd a Honor 10 melegedési problémáin? Vagy ez inkább a processzort, mintsem a grafikus gyorsítót érinti?Válaszaikat előre is köszönöm!
-
totgab02
junior tag
En a jovobeli tervekkel kapcsolatosan kerdeznem oket méghozzá, hogy terveznek e a kozeljovoben (2-3 even belul) elszakadni a huaweitol? Kovetkezo telefonjukba fognak e olyan technológiai innovaciok belekerulni mint a kijelzobe epitett ujjlenyomatolvaso vagy a periszkopszeru kamera, illetve a kovetkezo telefon dizajnelemei koze tartozik-e tovabbra is a notch? Esetleg dolgoznak valami egyedi technologiai ujitason akar hardveres, szoftveres, vagy dizajn szintjen? Ha igen pontosan min? Illetve a jovoben mi lesz az az extra a telefonjaikban ami ki fogja emelni oket ebbol a sűrített piacrol es amire azt mondjak az emberek "en az uj honor telefont akarom?"
-
antim
tag
Honor 10 kapcsán érdekelne, mivel a képernyőméret növekedése nem állt meg, tervezik-e a Mediapad X sorozathoz hasonló, tehát 7 colos, telefonálásra is alkalmas, 10cm körüli szélességű, prémium tabletet megjelentetni a Honor családban, ezzel kilépve a tucat 6-6,5 colos, keskeny phablet kategóriából?
-
Alábbi kérdéseim lennének tisztelt közönség :
-A Huawei szervizben (József körút) miért zombie ügyfélszolgálatosok ülnek, akiknek egy készülék felvétel 30 percbe telik? Bár Lavazza kávé finom, de nem biztos hogy másfél óra az ideális idő az elfogyasztására.
-Milyen megoldást találnának ideálisnak hogy az ügyfél ha meghibásodik a készülék minél kevesebb ideig nélkülözze a telefonját? Elképzelhetőnek tartják, hogy a Samsung háznál javítós mára megszüntetett javítási módját Önök egy újragondolt formában vissza hozzák?
- Közeljövőben milyen nagy "dobásra" lehet önöktől számítani amivel biztosítják a saját helyüket a közép - felső kategória alsó fokán amivel a konkurens Xiaomi szintén kiváló készülékeit "legyűrhetik"?
- Várható -e a közeljövőben valamilyen promóció akár a tavalyi Hősök terén megtartott p10/P10plus fotózás?
-Hogy vannak? -
törölt tag
Sziasztok! Első kérdésem. Hogyan lehet kikapcsolni a split screen módot? Nagyon idegesítő. A masik egy megjegyzés. A honor 8asomon hátul volt az ujjlenyomat olvasó. Klassz volt, jo helyen volt, jo hogy voltak funkciói, ha megnyomom. Ez utóbbi nagyon hiányzik. Azzal hogy elol van ket baj van. A nagyobb, hogy felette vannak a vezerlo gombok, ujjlenyomat helyett sokszor kilepek az alkalmazasbol. Bármelyik vezerlo gomb lenne ott minden rossz lenne. A masik probléma hogy nincsenek hozzarendelheto funkciok, pk ha 2x megnyomom bekapcsol a zseblámpa. Hat ennyi igy elsőre.
-
Peti755
csendes tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy gyakori túlmelegedés esetleg forrósodás mennyivel csökkenti a telefon élettartamát? Pl: Napi 2 óra folyamatos GPS használata meg 1 óra játék és fényképezés - videó készítés mellett kibírhat 2 évet? -
rbenjami
kezdő
Sziasztok!
A Honor 9-hez hasonloan a Honor 10-nek is varhato Lite verzioja?
Ha igen,
- mikortol varhato europai ertekesites?
- marad-e a "senior" keszulekben meglevo Type-C USB csatlakozo vagy - akarcsak a Honor 9 Lite eseten - ez is "lite"-ositva lesz microUSB-re?
- 3,5mm jack csatlakozo megleteben mennyire lehet remenykedni?Altalanossagban, tervezi-e a gyarto a microUSB es a 3,5 jack elhagyasat a kozeljovoben? Mi indokolna egy ilyen dontest (barmi is legyen a kimenetele): beszallitoktol valo "fuggoseg", a kereslet, technologiai korlatok vagy csak tisztan penzugyi megfontolasbol?
Elore is koszonom a valaszokat!
-
mbazsi
tag
Terveznek hasonló, csúcskategóriás ajánlatot kisebb készülékházban olyan felhasználóknak, akiknek a mai trendeknek megfelelő phablet kategória már kezelhetetlenül nagy? (pl.: Sony Xperia compact vonal)
Illetve ha nem, akkor mi lehet a mögöttes indok (technológiai korlátja van, vagy a piackutatások szerint nem lenne piaca)? -
törölt tag
Nekem kevésbé a típus hanem inkább a családdal kapcsolatban lennének kérdéseim:
Van e hivatalos álláspont arról, hogy egy adott készüléket milyen hosszan támogatnak szoftver frissítés terén.
teljes és biztonsági?
Ha jól emlékszem a bootloader nyításának a lehetősége megszűnik, ez a honor termékpalettára is érvényes lesz e? Jelenleg úgy gondolom ez versenyelőnyt biztosít,mint pozitiv jelzés a vásárlók felé más márkákkal szem ben pld apple, hogy lehetőség van a telefont szinte 100%-osan birtokba venni?
Milyenek voltak a visszajelzések és későbbiekben várható-e, hogy újra lehetőség lesz nyítni a készülékeket?
AI-val kapcsolatban pedig, már az eddig telefonoknál is nagyon sokat segített az akkumlátor menedzselését ellátó rutinok, nagyon szépen megtanulták, hogy használjuk a készülékeket. Mi a tapasztalatuk, hogy az AI mennyit volt képes ezen javítani? (százalékos értékben)
Tervezik e a telefont egyéb szoftver megoldásokkal is meg lehessen venni a későbbiekben pld purism, vagy más privát szférát támogató operációs rendszerek, vagy esetleg ezeket közvetlenül lehessen letölteni rájuk? -
MeSKA
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy:
-A V10-hez és az előző Honor 9-hez képest mennyivel jobb a kamera?
-A Honor 10 is megkapja a kézből kitartós hosszú záridős kamera módot, ha nem, mi az akadálya?
-Képek minőségére már nem lehet igazán panasz, de a videók még mindig elmaradnak messze a konkurenciától. Lesz ezzel foglalkozva?
-A később kiadott főverziós Android frissítések tartalmaznak kamera algoritmus frissítést is?
-Mennyi az előrelépés akku terén, illetve miért merül jobban a P20-hoz képest, ha hasonló a hardver?
-A kiegészítők, tokok engem is érdekelnének, mert a Honor 9 nagyon el lett hanyagolva ilyen téren
-Mágneses tokokkal kompatibilis lesz?
-A GPS képes a Galileo műholdakat is észlelni, ha nem miért?
-A kijelző polarizált rétege fedésbe van a polarizált napszemüvegekkel? (Honor 9-nél nem lehet látni a kijelzőt napszemüvegbe, csak fektetett kijelzőnél)
-Az arcfelismerés technológiájára lennék kíváncsi, milyen módon érzékeli az arcot...Egyelőre ennyi jutott az eszembe...
-
Wolf-15
tag
A Honor 8-hoz nagyon jó gyári smart flip tokot lehet kapni.
A Honor 9-hez nincs semmilyen flip tok.
A Honor 10-hez és a Honor View 10-hez lesz-e gyári "ablakos" smart flip tok? -
Wickerman
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy miért maradt le az IP védettség és a következő készülékeknél tervezik-e a kijelző felbontását növelni, esetleg Amoled-re váltani? Köszönöm
-
zsolt320i
senior tag
Nagyon jó kérdések, ezek engem is érdekelnek:
- A több fórumon/tesztben jelzett túlmelegedési (Pl. Benchmarkok során, stb.) és rövid üzemidő problémák okáról lehet e tudni valamit; továbbá érdekelne hogy milyen formában és mikor tervezik ezt javítani?
- Érdekelt korábban a HONOR View 10-es készülék, mely hónapokig nem került hivatalos Magyarországi forgalomba. Szerettem volna vásárolni; és a HUAWEI/HONOR support hivatalos válaszában az szerepelt, hogy amennyiben pl.: Németországban vásárolom hivatalos viszonteladótól; akkor a Magyarországon nem tudom érvényesíteni a garanciát. Mi az oka annak, hogy itthon nem tudom a garanciát érvényesíteni egy eleve Európai piacra szánt és Európában megvásárolt modell esetén?
MNMLSP
csendes tag
Üdv. A következők érdekelnének a HONOR 10-el, és az egyéb HONOR készülékekkel kapcsolatban:
- Miért nem került Európában forgalomba a 6GB RAM-mal szerelt verzió?
- Esetleg a jövőben várható e? Egy 6/128GB-os verzió nem lett volna célszerűbb a 4/128 helyett?
- Miért maradt ki a MicroSD bővítés a készülékből?
- Mikor várható a HONOR készülékek esetén a vízállóság bevezetése?
realist
őstag
Fotó terén ois hardveres okok miatt nincs. Ez egy elfogadott sporólás. Az AIS elelérhetővé tételéhez viszont adott az AI. Ez sokat javíthatna a fotó képeségein.
Tervezik-e ezt a szoftver frissítést, amennyiben nem akkor miért nem? -
Freiherr
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Mobilarénáról van szó.
-
malnabokor
senior tag
AHonor 10-en jelenleg főleg fotózás, illetve app indítás terén használt AI-t tervezik későbbi frissítéssel több funkcióval ellátni, hogy a telefon több területén (a fotózáson kívül) segítse a felhasználót? Ha igen, mire lehet számítani?
A másik a frissítésekhez kapcsolódni: látva a Honor 8 körüli mizériát (kb havonta nyilatkoztak egymásnak ellent mondó információkat), a Honor 10 esetén mire lehet számítani, hány fő rendszerfrissítést fog kapni, a biztonsági frissítések pedig meddig fogják védeni a telefont?
-
Sragi
őstag
Honor 8 tulajként kérdezem,hogy vissza fognak térni a hátsó ujjlenyomat olvasóhoz vagy marad ez a dizájn irány a jövőben is? Tudom ez egyéni megszokáskérdése ,de én nagyon kényelmesnek találom ezt a megoldást. (tudom már a 9-nél is előrekerült)
-
jacis
nagyúr
Én azt kérdezném miért kell ennyi honor hír az oldalra? Miért nincs minden márka egyformán nyomva? Miért válik reklámfelületté egy független oldal?
-
törölt tag
Miért nincs Android One változat a készülékből? Illetve mikor lesz Android One telefonja az Honornak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor összegyűjti a Honor 10-zel kapcsolatos kérdéseket, majd ezekre a legilletékesebbek válaszolnak. És a legfrankóbb kérdések feltevői között kisorsolunk egy készüléket is.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest