- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Első körben próbálkoznék egy SIM kártya cserével. Telenornál 100%, hogy díjmentes, de, ha jól rémlik Telekomnál is.
Ha nincs rá módod, és nem használsz mobilinternetet azon a kártyádon, esetleg próbáld kényszeríteni a hálózatválasztást, hogy ne ugráljon 2-3-4 G hálózatok között.
-
akibor000
aktív tag
oksa.
azt irják,hogy 21nap a szállitás...rendeltem még 1 ilyet is...[link]
nekem a honor6hoz egy 2dolláros kis ablakos tok volt,ami mutatta az időt,stb. és volt benne egy kis mágnes,ami felelős volt a képernyő kibe kapcsolásért ha nyitottam zártam a flip elejét...megszoktam.
-
EndR
tag
Amikor megvettem, én is flip tokot szerettem volna, mert az volt nekem is előtte.
Viszont gyári nincs a H9-re, csak utángyártott.
Majdnem ezt rendeltem meg, de végül egy Ringke átlátszó tok lett belőle, amivel eddig kifejezetten meg vagyok elégedve. Rendkívül minőségi, ráadásul nem takarja el a telefon szépségét.Ha gondolod, segítek a beszerzésben
-
Dylan_
tag
Mágneses Flip tokot senki nem tud?
Tegnap voltam a Tesconál egy mobilos pultnál, ott azt mondta a srác, hogy ilyet csak a gyári tud, de az nagyon gagyi.
Én ezt kétlem (mármint, hogy csak a gyári tudna ilyet), de a neten semmi épkézláb megoldást nem találtam.
Előző telefonomon megszoktam a flip tokot, így maradnék ennél, de zavar, hogy nem zárja le a képernyőt amint lecsukom a tokot...Amúgy az üvegfóliát én is benéztem, puremobil -tól rendeltem, és sajnos kisebb mint a kijelző. Fel se teszem így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest